Diumenge, 10 de abril de 2011 | 14:01
Vostè es troba a: Inici > Esports >

No volen ser menys que el Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça goleja a un difícil Shakhtar (5-1)
No volen ser menys que el Madrid
Esports 06/04/2011 22:51
CP.- Si el Madrid li fa quatre gols al Totthemham, el Barça cinc al Shakhtar. La semifinal de Champions entre tots dos es preveu més que emocionant a tenor del vist en l'anada dels quarts de final. Els culés han derrotat als ucraïnesos per 5-1, mentre que en l'altre partit de la jornada, el Manchester s'ha imposat a domicili al Chelsea (0-1).
9Xavi, Iniesta i Messi s'abarazan celebrant un gol
El 5-1 és un resultat massa gran per al joc desplegat per tots dos equips, però aquesta vegada els jugadors del Barça van veure com els entraven les ocasions que altres vegades no es transformen en gol.

El toc d'atenció de Guardiola va sorgir efecte i exemple d'això van ser les dues recuperacions, abans del descans, a la vora de l'àrea de Villa i Messi, que van treballar en atac i en defensa, encara que no van veure premiat el seu esforç amb gol.

Iniesta en el minut 2 encarrilava el partit i Alves, a passada del manxec, augmentava l'avantatge en el 33. Piqué, Keita i Xavi en la segona part van arrodonir el resultat, que va maquillar Rakitskiy. Messi, que no va marcar, va jugar un gran partit i es va oferir en tot moment als seus companys.

L'eliminatòria viatja ara a Ukrania on serà molt difícil que el Shakhtar pugui donar-li la volta, de manera que tant culés com merenges ja esperen les semifinals de Champions, en un mes d'abril en el qual es jugaran tres títols en quatre partits directes.

Chelsea-Manchester

El Manchester, per mitjà de Rooney, ha deixat molt tocat a un Chelsea que va ser incapaç de marcar un sol gol en Satamford Bridge. Torres, que va jugar tot el partit, segueix prorrogant la seva mala ratxa de cara a porta des que va fitxar per l'equip londinenc.

Rooney, en el minut 23, establia l'únic gol del partit i apropa la classificació als diables vermells, que de guanyar tindrien com a presumible rival al Schalcke 04 de Raúl.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1