València 23ºC

ÚLTIMA HORA

Vettel guanya el GP de Malàisia de F-1. Alonso, sisè

LLIGA UCRAÏNESA

El Xakhtar perd a casa amb l'Obolon, després de dos anys sense sumar cap derrota com a local

La derrota dels homes de Mircea Lucescu no té una importància decisiva, ja que els de Donetsk segueixen líders a 12 punts del segon classificat, el Dynamo de Kiev

Eden Hazard es lamenta, en el partit perdut pel seu equip al camp del Mònaco. Eden Hazard es lamenta, en el partit perdut pel seu equip al camp del Mònaco.

LLIGA FRANCESA

El Lilla perd al camp del Mònaco i permet al Marsella demà situar-se a només un punt del liderat

El Rennes no aprofita el regal i segueix a 7 punts del líder després de perdre al camp del Brest per 2 a 0. L'Olympique de Lió li pot treure demà la tercera plaça

Cambiasso celebra el primer gol de l'Inter davant el Chievo. Cambiasso celebra el primer gol de l'Inter davant el Chievo.

LLIGA ITALIANA

L'Inter de Milà es torna a situar a dos punts del Milan, guanyant, no sense patir, el Chievo de Verona

L'Udinese perd a casa amb la Roma i renuncia definitivament a la lluita pel títol. Totti marca dos gols i destrossa les aspiracions de l'equip local

Jurgen Klopp celebra el gol de l'empat del seu equip en el minut 91. Jürgen Klopp celebra el gol de l'empat del seu equip en el minut 91.

LLIGA ALEMANYA

El Borussia Dortmund ho falla tot al camp de l'Hamburg, però pot treure un punt a l'últim minut

Els de Jürgen Klopp perdonen tot tipus de jugades i fallen ocasions claríssimes, però Jakub Blazszykowski marca a l'últim minut i rescata un punt clau

Berbatov celebra el primer gol del partit davant el Fulham. Berbatov celebra el primer gol del partit davant el Fulham.

LLIGA ANGLESA

El Manchester United pràcticament sentencia la Premier League amb la seva victòria al Fulham

Els de Sir Alex Ferguson afrontaven el partit amb alguns no habituals a l'onze inicial, reservant titulars per a la tornada de la Lliga de Campions, davant el Chelsea

El president de la RFE Ángel María Villar. El president de la RFE Ángel María Villar.

Ángel María Villar diu ara que Espanya podria jugar la Copa Amèrica de futbol al juliol

Si Espanya juga la Copa de l'1 al 24 de juliol, el Barça es quedaria gairebé sense jugadors per iniciar la pretemporada.

Portada del 'Corriere dello Sport'. Portada del 'Corriere dello Sport'.

Barça

La nova Roma vol Pep Guardiola per a la propera temporada

L'empresari nord-americà que ha arribat a un acord per comprar la Roma a falta de la firma final, Thomas DiBenedetto, està interessat en el tècnic català

FUTBOL INTERNACIONAL

Cesc pateix un accident de trànsit sense conseqüències

El català ha xocat amb un altre cotxe a la carretera A41, a prop d'on entrena l'Arsenal. L'accident no ha estat greu i Cesc no ha precisat atencions hospitalàries

El Marsella segueix a 4 punts del Lilla després de la seva victòria al camp del Lens (0-1)

El Lió ha deixat escapar un 0-2 a favor i ha acabat empatant al camp del Niça. El Saint-Ettienne també deixa escapar una bona oportunitat de ser a Europa

Cavani celebra amb eufòria el gol de la remuntada local. Cavani celebra amb eufòria el gol de la remuntada local.

El Nàpols apel·la a l'èpica i remunta dues vegades a la Lazio, per situar-se segon a 3 del Milan (4-3)

L'Udinese perd al camp del Lecce i deixa escapar una bona oportunitat d'apropar-se. La Juventus guanya a la Roma 0-2 i l'allunya de la zona Champions