Dilluns, 11 de abril de 2011 | 15:12
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Albert Espinosa i Stephane Hessel, els més venuts de la setmana

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Street Fighter desbanca Pokemon als videojocs
Albert Espinosa i Stephane Hessel, els més venuts de la setmana
01/04/2011 18:30
9albert-espinosa
Novetats en el ‘top ten’ de vendes de videojocs. Les edicions blanca i negra de Pokemon per a Nintendo DS ja no són líders en vendes, després de tres setmanes al primer lloc. Les ha desbancat Super Street Fighter IV: 3D Edition, per a Nintendo 3DS.
És la principal novetat que aporta el Top10 setmanal de vendes que elaboren Fundacc i GfK. La continuïtat és la norma pel que fa a la literatura en català més comprada. En el primer lloc de Ficció continua ‘Si tu em dius vine vaig... Però digue’m vine’, d’Albert Espinosa. En segon lloc irromp 1Q84, del japonès Haruki Murakami, una història negra d’aquest país, tristament portada als telenotícies darrerament.

Pel que fa als assajos, la crida a la indignació d’Stephane Hessel, ‘Indigneu-vos’, continua en primer lloc per segona setmana consecutiva. En segon lloc hi ha una història de superació, la de Kilian Jornet, tot un lluitador de la muntanya, que presenta el seu primer llibre, ‘Córrer o morir’.

També val la pena destacar que en tercer lloc s’hagi colat una veu díscola. És tracta de Gustau Nerin, que desmunta tòpics sobre la cooperació internacional en ‘Blanc bo busca negre pobre’.

També hi ha novetats als DVD més venuts. ‘Pa Negre’ perd el primer lloc, on s’ha estat dos setmanes, en benefici de ‘La red social’. Les nordamericanes ‘Imparable’ i ‘The Town’ es mantenen tercera i quarta respectivament.

Vegeu les llistes senceres
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1