Dilluns, 11 de abril de 2011 | 15:07
Vostè es troba a: Inici > Societat >

L'orfeó i el Palau es personen com a perjudicats en la causa dels pagaments irregulars a CDC

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Està imputat l'extresorer convergent, Daniel Osàcar
L'orfeó i el Palau es personen com a perjudicats en la causa dels pagaments irregulars a CDC
06/04/2011 09:54
9osacar
La junta de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i la de l'associació Orfeó Català han decidit personar-se conjuntament com a perjudicats en la investigació pels presumptes pagaments efectuats per Ferrovial a l'auditori i que haurien anat a parar a persones vinculades a CDC.
En el cas estan imputats, a més de Millet, Montull, i la filla d’aquest, Gemma, l’extresorer de Convergència Democràtica, Daniel Osàcar, així com un alt càrrec de Ferrovial, Pedro Buenaventura. Tots ells declararan en breu.

En el cas de l’Orfeó, el pas donat aquest dimarts suposa una rectificació del polèmic escrit que va presentar al jutjat fa cinc mesos, i on demanava que no s’obrís una causa separada per investigar els presumptes pagaments de Ferrovial a Convergència. No obstant això, en l’escrit presentat ara tampoc es fa esment a cap càrrec concret de CDC malgrat la imputació d’Osàcar, i només s’acorda exercir accions penals i civil contra Millet, Jordi Montull i Gemma Montull.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1