Dilluns, 11 de abril de 2011 | 15:13
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Tuenti obre oficina a Barcelona per captar talent català

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Crearà 50 ocupacions qualificades
Tuenti obre oficina a Barcelona per captar talent català
08/04/2011 20:33
9Zaryn Dentzel i Jordi Hereu. Tuenti
La xarxa social Tuenti ha obert oficina a Barcelona, la segona de l'empresa espanyola, després de la seu de Madrid, per potenciar el desenvolupament de producte i enginyeria web amb talent català i internacional des de la Ciutat Comtal.
El conseller delegat i fundador de Tuenti, Zaryn Dentzel, de 27 anys, ha explicat que "sempre" ha volgut estar present a Barcelona des que va engegar l'empresa fa només cinc anys, en els quals ha aconseguit atreure a 10,7 milions d'usuaris en tota Espanya (520.000 a Catalunya).

L'objectiu de Tuenti a la capital catalana és aprofitar el talent local i usar l'atractiu de la marca Barcelona per captar enginyers, informàtics, desenvolupadors i dissenyadors web de tot el món, fins a sumar 50 professionals aquest any.

També buscarà créixer a Catalunya augmentant els acords amb empreses perquè estiguin presents a Tuenti, que està disponible en català, alhora que sumarà esforços entre Barcelona i Madrid per crear les bases per a una futura internacionalització.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que ha assistit a la inauguració de les oficines -de 545 metres quadrats a plaça Catalunya-, ha destacat: "Tuenti representa l'economia que volem atreure, un dels líders de les xarxes socials per Internet, una nova concepció d'empresa, amb gent jove, llocs de treball qualificats i creativitat".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1