Vota
Resultat:
6 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 11/04/2011 a les 18:06h

Irene Rigau apadrina el nou col•lectiu de la JNC a Manlleu

La consellera assisteix a l’acte d’inauguració, juntament amb l’alcaldable de CiU a la ciutat, Josep Suriñach.

La Joventut Nacionalista de Catalunya va inaugurar aquest dissabte el col·lectiu local de Manlleu, Foto: JNC Manlleu

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) va inaugurar aquest dissabte el col•lectiu local de Manlleu, amb la presència la consellera d’Ensenyament,  Irene Rigau, i l’alcaldable de CiU per Manlleu, Josep Surinach. També hi van assistir els càrrecs de la JNC: Gerard Figueras com a president nacional, la vicepresidenta Marta Pascal, el coordinador de comarques centrals Jordi Batriu, Albert Escarrabill com a cap comarcal i Arnau Rovira com a cap del nou col•lectiu. L’acte es va realitzar a l’auditori del Museu Industrial del Ter, on van assistir una setantena de persones.

En el seu discurs com a nou cap local, Arnau Rovira va fer una reivindicació de les bondats del seu poble amb el crit “Tenim passió per Manlleu!”. També es va comprometre a fer feina per veure en Josep Surinach com a alcalde de la vila el proper 23 de maig.

El discurs d’Irene Rigau va anar pel camí de l’encoratjament als joves i va insistir en la importància de la formació pel jovent. Va fer èmfasi en que la comarca d’Osona-El Lluçanès és la comarca que més militants té de tota la JNC, fet que significava que s’estava fent la feina ben feta. Paral•lelament la consellera va mostrar la seva satisfacció que el joves de la comarca entreguessin el seu temps lliure a la política i al servei del seu poble i del seu país. Per concloure va fer una aclucada d’ull al cap local dient que “L’Arnau és una turbina que genera moviment i mou les altres peces”.


La Joventut Nacionalista de Catalunya va inaugurar aquest dissabte el col·lectiu local de Manlleu. Foto: JNC Manlleu

Referències a Internet

Manlleu

COMENTARIS

+27
-23
Molta bandera però votareu NO
Anònim, 11/04/2011 a les 19:33
Molta bandera independentista, però Duran no va anar a votar ahir al referèndum, la vicepresidenta va votar NO... i demà passat tant Convergència com Unió votaran el mateix que el PSOE i el PP. Patètics, nois!
+22
-20
Joventut o propaganda?
Indepe de veritat, 11/04/2011 a les 20:33
D'això en dieu una joventut? Jo diria que sou l'aparador de CiU.
Ni un acte popular, ni un concert ni res que pugui interessar al jovent, només fotos i més fotos amb els de dalt de tot. Vosaltres quatre al servei del vostre partit, que us guia cap al poder i us ho paga tot per tal de que els hi feu una bona propaganda amb un "Catalonia is not Spain" que a mi em genera bastants dubtes.

Visca el jovent que lluita de debò i visca l'Esquerra Independentista.
+18
-21
RE: Molta bandera però votareu NO
Anònim, 11/04/2011 a les 20:39
No lliguis el que va fer ahir UDC amb la JNC, que som les joventuts de CDC.

Abans de parlar et recomanaria que et miris els estatuts de la JNC. A la primera frase posa que som una agrupació juvenil independentista.
+12
-11
RE: Joventut o propaganda?
Anònim, 11/04/2011 a les 21:37
Indepe de veritat, et convidaria a que vinguessis algun dia amb nosaltres... el que surt als mitjans només són les fotos, però darrera hi ha molta feina i no ens paguen res, t'equivoques del tot.

La JNC és una escola de patriotes i CiU no ens marca cap linea a seguir. I si, evidentment són les cares del futur de CiU, de la mateixa manera que els actuals militants de JERC seràn algun dia les cares d'ERC.
+12
-12
endavant JNC
propaganda d'esquerra barata, 11/04/2011 a les 22:30
Ja surten els de sempre.. els que diuen que s'ha de ser d'esquerres, amb rastes i no gaire net per ser un independentista de debò.

Doncs noi, presenteu-vos a les eleccions darrera unes sigles i amb una mica de sort treureu un Diputat. De moment ja veig que et dedicaràs a "lluitar" una paraula que té la seva gràcia en els temps que corren.

Ah, ara fa 10 anys aquests que tant critiques de la JNC van aconseguir fer desapareixer el Servei Militar Obligatori.
M'agraden els concerts, però si els joves només s'han de dedicar a això estem arreglats!!

+10
-9
Això és el que ens espera...
El mateix indepe d'abans (brut i arreplegat), 12/04/2011 a les 00:03
Doncs la veritat és que tens raó: em presento a les eleccions i amb un diputat estarem força contents, però almenys tenim els ideals una mica clarets.
No se com teniu valor d'anar penjant estelades amunt mentre aquells a qui doneu suport i lideren el corrent "patriòtic" no tenen pebrots de posicionar-se a favor o en contra de la independència. Tot per tal de no perdre un grapat de vots. No sé vosaltres, però jo fa temps que ja hauria tirat la tovallola.

Tot i així, espero plenament que el dia que vosaltres estigueu a dalt continueu pensant com fins ara parleu una mica de l'assumpte, però en vista del que s'ha fet fins ara, em sembla que l'únic color que porteu al cor és el verd dels calerons.

I l'autor del comentari de dalt: Quan vagis pel carrer i et trobis algú d'esquerres vigila que no t'encomani polls, que això de l'estètica de les persones ho portes un pèl lligat amb els seus ideals.
+5
-6
Visca la JNC
gerard, 12/04/2011 a les 09:40
Apart d'una formació politica, com a exmilitant pq em varen jubilar, vaig creixer i em va donar molts arguments per estimar-me el pais.

Visca la JNC, visca Catalunya Lliure
+1
-1
Felicitats!
Anònim, 13/04/2011 a les 08:36
Felicitats per l'empenta. Aquest país necessita treballar més i xerrar (escriure menys), que des de l'ordinador es tot molt fàcil, però aixecar-se del sofà costa... molt!
Bona feina i molts ànims!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La retallada sanitària afectarà el servei als usuaris?
      Vots emesos: 119
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: