Redaccio   27/02/2011 - 20:46h

El Manlleu no pot superar la defensa de la Montañesa (0-0)

Després de dues victòries consecutives, el Manlleu no ha pogut superar aquesta tarda la defensa de la Montañesa, segon classificat de Tercera. L'empat no és negatiu per un Manlleu que ara és setè però que és a només un punt del quart classificat i de la zona de play-off.

Redaccio   27/02/2011 - 20:31h

El San Cristóbal dóna la sorpresa al camp del Vic (0-1)

El San Cristóbal, catorzè classificat de Primera Catalana ha donat la sorpresa, aquesta tarda, i s'ha imposat per la mínima al camp del líder, el Vic. Amb aquesta derrota, l'equip osonenc té ara quatre punts sobre els seus dos immediats perseguidors, Olot i Tàrrega.

Redaccio   27/02/2011 - 20:05h

El Tona encaixa una nova derrota al camp del Farners (3-1)

Després de la victòria de la setmana passada davant del Gironella, el Tona no ha pogut donar continuïtat a les bones sensacions de fa set dies i ha encaixat una nova derrota, ara al camp del Farners per 3 a 1. L'equip osonenc és tretzè del grup 1 de Preferent, molt lluny de les places d'ascens.

Redaccio   27/02/2011 - 19:51h

Quarta derrota consecutiva del Taradell davant del Sabadell (0-1)

El Taradell no aixeca cap i ahir a la tarda va encaixar la quarta derrota consecutiva. Va ser a casa, per la mínima i davant d'un Sabadell B que és un dels rivals directes del conjunt osonenc. El Taradell es despenja de les primeres posicions de la classificació.

Redaccio   27/02/2011 - 19:38h

L'OAR Vic guanya el San Lorenzo (2-1), líder de la categoria

Després de perdre per la mínima al camp del Sabadell, l'OAR Vic ha aconseguit aquest migdia una victòria de prestigi a casa davant del San Lorenzo, el líder del grup 4 de Primera Territorial. Partal, de penal, havia avançat els vigatans però el San Lorenzo empatava abans del descans. A la segona part, un gol de Gabri ha donat la victòria a l'OAR Vic.

20/02/2011 - 20:47h

El Manlleu goleja l'Espanyol B (0-3) i es posa a dos punts del quart

Segona victòria consecutiva d'un Manlleu que aquest migdia ha superat amb claredat a domicili l'Espanyol B per 0 a 3. La victòria deixa els manlleuencs en sisena posició de Tercera amb 41 punts, a només dos de la zona de play-off d'ascens que marca la Pobla de Mafumet.

20/02/2011 - 20:32h

El Vic empata al camp del Guíxols (1-1) però manté les distàncies

El Vic ha sumat un punt de la seva visita, aquesta tarda, al camp del Guíxols. Tot i l'empat a un, l'equip vigatà es manté líder amb set punts de distància sobre el segon i tercer classificat. El segon és el Tàrrega, que també ha empatat, i el tercer un Olot que ha perdut al camp de l'Olesa (2-0).

20/02/2011 - 20:14h

Necessària victòria del Tona davant del Gironella (1-0)

El Tona ha aconseguit aquest migdia una treballada i molt necessària victòria davant del Gironella, un dels rivals directes a la classificació de Preferent. Amb aquest triomf per la mínima, els tonencs són en la posició 13 del seu grup, encara molt lluny de les places d'ascens.

20/02/2011 - 20:03h

L'OAR Vic perd a Sabadell (1-0) amb un gol a dos minuts del final

Segon partit consecutiu de l'OAR Vic que es resol per la mínima i en els darrers minuts del partit. Si la setmana passada el resultat va ser favorable als vigatans, avui al camp del Sabadell B, han perdut amb un gol encaixat al minut 88 de partit. L'OAR Vic és setè del seu grup, amb 33 punts.

Redaccio   20/02/2011 - 19:18h

El Taradell perd al camp de Les Franqueses (2-0)

Segona derrota consecutiva del Taradell, que en les darreres jornades ha perdut gas i no troba amb facilitat el camí de porteria. Ahir a la tarda, els taradellencs van caure al camp de Les Franqueses per 2 a 0, cosa que els fa perdre posicions i baixen fins el novè lloc del grup 4 de Primera Territorial.