Vota
Resultat:
15 vots
Redacció | Actualitzat el 05/04/2011 a les 22:58h

CiU presenta la llista en un auditori de la Plana de l'Om ple a vessar

Destaca una mitjana d'edat de 45 anys en una llista de la que quedaven pocs secrets per descobrir

Foto de grup de la llista de CiU a les eleccions de Manresa. Foto: CiU

L'equip de CiU de Manresa que concorrerà a les properes eleccions municipals del 22 de maig està format per persones amb àmplia experiència en el món professional i per altres que s'hi estan en-dinsant de manera exitosa. La mitjana d'edat de l'equip de CiU per a l'Ajuntament de Manresa és de 45 anys.

El cap de llista i candidat, Valentí Junyent, ha afirmat en l'acte de presentació que s'ha fet aquest vespre a la Sala Plana de l'Om de Manresa, que la llista "està feta pensant en governar, amb espe-cialistes en diverses matèries i amb un nivell de coneixements prou significatiu, ja que cada un d'ells està preparat almenys per gestionar dos àmbits".

Junyent també ha dit sentir-se "molt orgullós" de l'equip i ha confessat estar "convençut" que els portarà a l'alcaldia de Manresa. "No podem donar res per guanyat, però amb humilitat i molt d'esforç aconseguirem el nostre objectiu", ha afirmat Junyent.

En el seu parlament, Junyent també ha fet esment a la feina que està fent el tripartit a escassos dies per a les eleccions. Ha dit que és el moment de l'"ara correm-hi tots" ja que el tripartit està acabant a corre-cuita algunes de les obres de la ciutat com el pàrquing de la Reforma o la Façana Sud. També ha fet referència al tripartit dient que porten dies fent jornades de portes obertes a diferents equipaments de la ciutat. "Ara només falta que obrin les portes de casa seva", ha ironitzat.

Junyent ha volgut apel·lar a la intel·ligència dels manresans i ha dit que sabran veure què ha fet i què no ha fet el tripartit no només en l'últim any sinó en les últimes legislatures i en tots aquests 16 anys que porta governant la ciutat.

Per acabar, el candidat de CiU ha dit que "és hora que aquesta ciutat tingui com a alcalde el cap de la llista més votada pels ciutadans" ja que l'actual alcalde, el socialista Josep Camprubí ha governat la ciutat durant cinc anys però en canvi "no ha guanyat mai unes eleccions".

La presentació, a la qual hi han assistit més de 200 persones, entre elles alguns alcaldes i alcaldables convergents de la comarca, ha estat introduïda per Lluís Corominas, secretari de Política Municipal de Convergència.

Equip CiU

  1. Valentí Junyent Torras
  2. Rosich Vilaró, Mercè: 58 anys. Doctora en Psicologia. Màster en Psicologia de l'Esport. Mestre d'ensenyança Primària. Actualment Professora associada del Departament de Psicologia Social a la UB. Professora de les àrees de Psicologia Social i de l'Esport a Blanquerna (URL). Regidora a l'oposició. Presidenta del Club Atlètic Manresa. Directora tècnica de la Federació Catalana d'Atletisme.
  3. Gratacòs González, Sílvia: 45 anys. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitat Economia de l'empresa (UAB). Màster de Formació professorat en Secundària (UAB). Consellera Delegada de Navingrat, S. A. i Exdirectora Administrativa de INDEPOL, S.L.
  4. Llobet Mercadé, Toni: 45 anys. Llicenciat en Filologia Catalana (UAB). Exdirector de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa. Exportaveu de CiU Manresa i exdelegat territorial d'Ensenyament a Barcelona. Professor de Llengua Catalana i Literatura.
  5. Davins Pey, Miquel: 54 anys. Peritatge mercantil. President comarcal d'UDC i conseller nacional també d'UDC i de la Federació Nacional de CiU. Regidor de l'Ajuntament de Manresa i conseller del Consell Comarcal del Bages. Treballa en el sector de les finances des de fa 39 anys, assumint diferents càrrecs directius en la banca privada.
  6. Sala Rovira, Josep M.: 62 anys. Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d'Empreses per ESADE. Gerent de CESPA, S.A. al Garraf i a l'Alt Penedès. Exregidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Manresa i extinent d'alcalde. Actualment regidor del consistori manresà a l'oposició.
  7. Bacardit Reguant, Ramon: 37 anys. Llicenciat en Arquitectura Superior (UPC-ETSAB). Màster en Estudis territorials i urbanístics (EAPC). Delegat del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya del Bages-Berguedà. Ha exercit d'arquitecte municipal a l'Ajuntament de Manresa i d'arquitecte a l'Institut Català del Sòl.
  8. Sánchez Ruiz, Olga: 45 anys. Direcció i gestió d'equips de treball (EAPC). Delegada del Consell d'Administració d'EMGRUP i TLBGRUP. Experiència a l'administració local i comarcal com a responsable del Departament d'Educació, Cultura i Dona del Consell Comarcal del Bages. Funcionària de carrera a l'Ajuntament de Manresa.
  9. Caus Rovira, Àuria: 34 anys. Llicenciada en Ciències de la Comunicació, especialitat Publicitat i Relacions Públiques (URL). Màster en Màrqueting de l'ITEC (UPF). Membre del Comitè Executiu de Pimec Catalunya i vocal de la Cambra de Comerç de Manresa.
  10. Serracanta Espinalt, Jordi: 34 anys. Diplomat en Gestió i Administració Pública per la Fundació Universitària del Bages i Postgrau en Gestió i Direcció d'Instal·lacions Esportives (UAB). Cap d'Administració del Club Natació Manresa (Piscines Municipals). Membre del Comitè Local de CiU a Manresa.
  11. Calmet Piqué, Joan: 51 anys. Diplomat en Magisteri (UAB). Curs de Direcció Comercial a la Cambra de Comerç de Manresa. Copropietari, Cap de compres i Gerent de Born 12 de Manresa.
  12. Subirana Casas, Josep M.: Empresari. Conseller Nacional i membre del Comitè Comarcal i Local d'Unió. Regidor a l'Ajuntament de Manresa (1999-2003) i en l'actualitat des de 2007.
  13. De Puig Rovira, Roser: 26 anys. Llicenciada en Dret (UPF). Curs Règim Jurídic i Gestió d'una Entitat Esportiva (UPF). Actualment és Tècnica de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Cardona.
  14. Santasusana Riera, Francesc: 55 anys. Administrador de la Corredoria d'Assegurances Santasusana, S. A. Soci fundador d'Hispania Risk Broker, S. A. President de la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa (1991-1998). Expresident del Patronat de l'Escola Politècnica de Manresa i de la Fundació Lacetània.
  15. Ballarà Ferrer, Rosa: 55 anys. Llicenciada en Dret (UB). Oficial de notaria i exfuncionaria del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Actualment oficial jurídica a la notaria de Pedro Carlos Moro a Manresa.
  16. Rossell Aranda, Salvador: 39 anys. Diplomat en Relacions Públiques (Escola Superior de Relacions Públiques de Girona) i Comunicació Empresarial (UB). Membre del Comitè Local d'Unió. Treballa en l'àmbit comercial exercint tasques de direcció des de fa 15 anys.
  17. Font Torra, Alba: 24 anys. Llicenciada en Ciències Polítiques i l’Administració (UAB). Militant i col·laboradora activa de CDC. Aquest any començarà un Màster en Comunicació Política.
  18. Morales Martínez, Sergi: 20 anys. Estudiant de Dret (UPF). Experiència laboral a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Manresa i al Despatx d'Advocats de Rosa M. Cornet i Sisquella a Manresa. Cap local de la JNC.
  19. Arroyo Bolivar, Maria Carme: 41 anys. La seva activitat laboral està vinculada al sector del comerç on actualment treballa de depenenta.
  20. Bonvehí Torras, David: 32 anys. Llicenciat en Dret (UAB) i Màster en Dret d'Empresa. Exalcalde i exregidor a l'Ajuntament de Fonollosa. Actualment President al Comitè Comarcal del Bages i diputat per CiU al Parlament de Catalunya.
  21. Descals Singla, Elisabet: 43 anys. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina (UAB), especialitat Ginecologia i Obstetrícia. Títol d'Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. 10 anys d'experiència professional a la Gran Bretanya. Actualment Directora i Metge de Família al CAP de la Plaça Catalunya de Manresa.
  22. Torra Bitlloch, Imma: 54 anys. Doctora en Ciències Químiques (UB) i Professora Titular d'Enginyeria Química (UPC). Directora de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (1996-2002). Actualment és Directora de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UPC. Exregidora de l'Ajuntament de Manresa, on en la legislatura 1995-99 va ser Consellera del Consell Comarcal del Bages.
  23. Clotet Feliu, Josep M.: Enginyer Tècnic Industrial. Exregidor de l'Ajuntament de Manresa i Exconseller del Consell Comarcal del Bages. Professionalment vinculat al sector de l'automoció.
  24. Oms Pons, Pere: 70 anys. Directiu de diverses empreses. Militant de CDC des de 1975. Responsable de Governació i portaveu del grup municipal (1979-1983). Tinent d'Alcalde, regidor de Turisme, Promoció Econòmica i Règim Intern, regidor de Medi Ambient, i portaveu (1991-1995). L'any 1995 encapçalà la llista de CiU per Manresa.
  25. Vives Portell, Josep: 45 anys. Llicenciat en Dret i Periodisme. Ha exercit de periodista a diversos mitjans de comunicació entre ells Regió7, Televisió de Manresa i a Catalunya Ràdio, on va retransmetre durant anys els partits de futbol i de bàsquet. Candidat per CiU a l'alcaldia de Manresa els anys 2003 i 2007. Actualment President Executiu del Bàsquet Manresa.

Navega per les etiquetes

ciueleccions municipals 2011

COMENTARIS

+12
-10
els millors
Andreu, 05/04/2011 a les 23:34
Sense cap mena de dubte, la millor llista per treure'ns de la crisi. Gent ferma i preparada. Acostumats a prendre decisions.

Finalment una llista preparada per treballar per Manresa !

Sort i vots !
+6
-12
Quina sorpresa??
Anònim, 06/04/2011 a les 07:48
La veritatat. Manresa no té a ningú que pugui gestionar la nostra ciutat. Tenim un problema molt gros.

Em fa gràcia, els millors, jo vaig botar CIU pel Más i mira ara, tinc que esperar més a la sanitat, els meus fills no tenen llibres, altres surten guanyant.

Com a Manresà, dic prou.

Tothom va per ho mateix.
+5
-12
Tots a flipar
Anònim, 06/04/2011 a les 07:54
Sense cap mena de dubte, una altre llista per treure\\\\\\\\\\\\\\\'ns les ganes de votar . Gent que no sap res.
Finalment una llista preparada per fer un desastre !

Manresa en general no funciona !!!!

Tindrem un ajuntament de mil colors, que divertit !!!!
+6
-13
JAJA
Anònim, 06/04/2011 a les 07:57
Cal recordar que hi ha persones ha aquesta llista que han enfonsat negocis, per cert on es el BORN 12,????

Som uns ignorants.

Persona desabuda amb la llista i que es simpatitzan't de CIU. Una vegada que podem guanyar i la perdrem com sempre.
No se si anirè a botar.
+6
-12
Sempre igual
Anònim, 06/04/2011 a les 08:00
Sí, sí, anem fent cas els de CIU. Només s'ha de veure com actuen a la Generalitat. Criticaven als altres perquè hi posaven familiars i ells fan el mateix. Que bons que són. Només un petit exemple. La consellera Sra. Rigau a preguntes del Manel Fuentes sobre el calendari escolar, li va demanar sobre les festes de l'any que ve, que substituirien la setmana blanca i la primera que va dir la Sra. Rigau va ser el 7 de gener. Sort que en Manel li va recordar que el 7 de gener cau en dissabte, perquè la Sra. ni ho sabia. Això és el que ens espera. Per això cada vegada que sento les declaracions d'algun fenòmen de CIU per a criticar la feina dels demès penso en la canço "Parole, parole", doncs ja sabem que quan ocupin els seients ho faran igual o pitjor.
+2
-8
SORPRESA
Anònim, 06/04/2011 a les 09:13
Una llista amb sorpreses. No entenc que estem fent !!!!
+12
-12
Ara SI!
Anònim, 06/04/2011 a les 13:03
Per sortir de la crisi cal tenir un Estat i disposar del 100% dels impostos que paguem els catalans, cosa que faria augmentar el pressupost de la Generalitat en un 60%. Cal recuperar els 22.000 milions que se'n van a Madrid i mai tornen.

Sinó ja veieu què passa. El govern "dels millors" el què està fent és retallar a tort a dret sense cap mena de criteri (Retallades d'un 25% del pressupost ordinari dels instituts de la comarca, mentre augmenta la subvenció de les escoles de l'opus dei) i encara és hora que portin al Parlament algun projecte de llei després de 100 dies de govern.

L'únic camí és la independència, l'únic camí és Solidaritat Catalana per la independència, que ha presentat ja 10 proposicions de llei, la primera de les quals és la Llei de Declaració Unilateral d'Independència, que ja arriba al Parlament el proper 13 d'abril per tal de debatre les esmenes a la totalitat que ha presentat el bloc espanyolista i que només amb el vot contrari a les esmenes de CiU permetrà que la llei es debati!

Einstein deia que si esperes resultats diferents cal fer coses diferents. CiU ja va governa Manresa durant molts anys, el tripartit també ho ha fet. Ara cal una cosa nova! Ara SI!
+11
-5
guanyarà
Manresano, 06/04/2011 a les 14:29
En Junyent i aquest equip guanyaran les eleccions, i si governen esperem que ho facin bé.
+4
-6
Tinc els meus dubtes
Anònim, 06/04/2011 a les 14:54
La solució es la independència ?????

Diria que no.
+3
-6
eoo
Anònim, 06/04/2011 a les 14:57
Això és vergonyós, el poble del candidat Ara encara no ha demanat mai disculpes per haver rebut a pedrades als herois manresans que van anar a recuperar els cossos sants. És més a Sant Fruitós de Bages encara és un clam la frase "Manresans, lladres, pillos i gormands".
I ara volen governar Manresa...doncs que no contin amb el meu vot.
+3
-0
Déu méu !
Anònim, 06/04/2011 a les 15:41
Senyor JA JA : nomès veient la increïble quantitat de faltes de les seves quatre ratlles s'arriba a entendre que -efectivament- hi ha molta ignorància !
I si el 22 es decideix a anar a votar , vigili amb el bot , no fós cas que errés el vot .
+5
-2
Independència i regeneració democràtica.
Josep Lluís Gozalbo., 06/04/2011 a les 15:54
Reagrupament Independentista donarà suport a totes les candidatures que defensin la independència i la regeneració democràtica. A Manresa aquest segon aspecte inclou,entre altres, desmarcar-se clarament de l'urbanisme practicat per l'actual ajuntament.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
L'actualitat al #Bages i a #Manresa, al minut


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: