Nació Digital | Actualitzat el 10/04/2011 a les 20:20h

Un puntet a fora és un puntet (0-0)

L'Espanyol, l'equip més jove de la Lliga, s'empra a fons davant un Hèrcules veterà

Hèrcules i Espanyol han empatar en un partit intens, travat, complicat, espès per moments i en el qual els nervis han condicionat tots dos equips. Els de Pochettino, amb aquest empat, el segon de tota la temporada, trenquen la seva dinàmica negativa fora de Cornellà-El Prat i mantenen les esperances de seguir a prop de les posicions de competició europea amb els punts que encara s'han de disputar. Més enllà de la diferència generacional que existeix entre tots dos equips i que els situen, curiosament, com l'equip més veterà i més jove, respectivament, de la Lliga, tots dos equips han empatat en ocasions, en oportunitats i en nervis.

Que tots dos conjunts passen per una situació de tensió per diferents motius s'ha evidenciat gairebé des que la pilota ha començat a rodar. Djukic vol reconstruir l'equip des de l'autoconfiança, mentre que Pochettino no renuncia al seu estil ni encara assetjat per les baixes. El tècnic argentí ha hagut de recompondre l'alineació (una setmana més) i, encara que no ha variat el dibuix tàctic, sí que ha modificat la posició d'algunes peces al llarg de tot el camp: per exemple, Chica a l'esquerra, Galán a la dreta i el centre de la defensa per Amat i Raúl Rodríguez. Javi López al centre del camp per ajudar a Verdú, una vegada confirmada l'absència d'última hora de Javi Márquez i fins a Iván Alonso també ha tingut la seva oportunitat d'inici per descarregar de treball a Osvaldo.

Amb aquests arguments, l'Espanyol s'ha fet amb el comandament del joc, amb la possessió i, excepte en explicades ocasions, amb prou feines ha patit perill, encara que cada vegada que la pilota sobrevolava l'espai aeri de la defensa, els blanc-i-blaus s'atrinxeraven en ajudes per minimitzar els intents locals.

El partit, sense brillantor, ha cremat minuts durant la primera meitat amb més tensió que eficàcia a cada àrea i amb més incertesa que oportunitats.

S'esperava que la segona meitat dictés sentència. Osvaldo aconseguia un gol en una jugada que anul·lada per fora de joc. Es necessitaria l‘ull de falcó’ del tenis per saber si realment ho estava.

La rèplica ha vingut de Drenthe, el més anàrquic de tots els jugadors, amb una centrada que ha rematat de cap Valdez al travesser de Kameni. Abans la davantera de l'Espanyol havia desaprofitat una excel·lent ocasió al contraatac.

Djukic ha tirat de Trezeguet per posar-li més centímetres a la seva davantera i més experiència, quelcom del que va sobrat el conjunt alacantí. La seva sortida ha coincidit amb els millors moments dels locals, que s'han fet amb el control del centre del camp i cada vegada s'apropaven amb major perill a la meta de Kameni. Pochettino ha fet entrar Isaías, un altre futbolista de l'Espanyol B que debuta aquesta temporada, per donar una mica més de força al centre del camp. Els blanc-i-blaus han controlat i han acabat sumant el segon empat de la campanya.

Navega per les etiquetes

LligaEspanyol

COMENTARIS

+1
-0
Penós !!
Anònim, 11/04/2011 a les 12:33
Un puntet a fora amb l'Hèrcules és penós, recordem que l'Hèrcules és un dels que segurament baixarà a segona, només ha guanyat 8 partits en el que va de lliga. Sigueu honrats i dieu les coses pel seu nom: l'altre equip de la ciutat de Connellà, va de malament a pitjor !!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: