Registrar-se
Recorda contrasenya

Política. dilluns, 11 d'abril de 2011, 14:00

Rabieta de Duran contra Ortega per haver participat a la consulta de Barcelona

Revela el vot negatiu de la vicepresidenta del govern 'perquè m'ha donat la gana' · L'èxit del plebiscit descol·loca el líder d'Unió

Al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, no li ha fet cap gràcia que la vicepresidenta de la Generalitat i també membre de l'executiva d'UDC, Joana Ortega, hagi participat a la consulta sobre la independència de Barcelona, després que ell recomanés als membres de CiU no prendre'n part. Duran, visiblement molest per la participació d'Ortega, ha revelat en una entrevista a TVE que la vicepresidenta va votar "No" al plebiscit sobiranista. Desconcertat i nerviós per l'èxit d'una consulta que va maldar per fer fracassar, el líder democratacristià ha anat més enllà d'això a la roda de premsa posterior al comitè de govern d'Unió, aquest dilluns, i ha assegurat que ho ha fet "perquè m'ha donat la gana", segons assegura l'Ara. Posteriorment i en adonar-se de la repercussió que podien tenir les seves paraules, Duran ha volgut matisar que ha fet públic el sentit del vot de la vicepresidenta amb el seu permís.

 

Ortega, però, no ha volgut confirmar ni desmentir que hagi votat "No" a la consulta sobre la independència impulsada per Barcelona Decideix.

Envia Corregeix

1310 lectures   38 comentaris

les notícies més...