Dimecres, 13 de abril de 2011 | 14:37
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El Col·legi de Periodistes s'alinea en la defensa de COM Ràdio

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Malgrat la sentència del TSJC
El Col·legi de Periodistes s'alinea en la defensa de COM Ràdio
06/04/2011 17:56
9josep-maria-marti
El Col•legi de Periodistes torna a sortir en defensa de COM Ràdio. En una nota, la institució assegura que empararà la xarxa de ràdios locals “en la defensa d’un espai comunicatiu públic”.
El Col•legi, segueix la nota, “manifesta el seu respecte per les decisions judicials sobre el repartiment de l’espai radiofònic, però creu hi ha un espai per a la comunicació local i la normativa preveu que aquest espai pugui ser cobert per un servei públic”.

La nota s’entén per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que aquest dimarts va donar la raó a la patronal de les ràdios privades i va obligar a la Generalitat a derogar l’assignació de 22 freqüències assignades en 2006, bona part d’elles a COM Ràdio. L’emissora ja ha advertit que recorrerà la decisió davant del Suprem.

El degà del Col•legi, Josep Maria Marti, ja va assegurar fa uns dies que la institució “no pot estar mai d’acord amb qualsevol mesura que suposi la supressió d’un mitjà de comunicació”.

Martí afegia que “qui ha de dir si es fa o no es fa aquest servei són les administracions públiques que impulsen els mitjans locals, i mai una organització privada pot dir si es compleix o no aquesta funció”.
isis
07/04/2011
¡Veremos la desvergüenza del gobierno de CIU hasta donde llega! si Com Radio no hace como TV3 Y Catalunya Radio de lamer el... a CIU; que se de por sentenciada por mucho apoyo que tenga del colegio de periodistas
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1