Dimecres, 13 de abril de 2011 | 14:48
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Greenpeace alerta de la falta de seguretat de les centrals espanyoles

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A un mes de la tragèdia a Japó
Greenpeace alerta de la falta de seguretat de les centrals espanyoles
11/04/2011 18:37
9fàstic-greenpeace
Un mes després que s'iniciés l'accident nuclear a Japó, Greenpeace ha realitzat una acció de protesta a les nuclears espanyoles, on han projectat imatges i missatges per alertar del "funcionament perillós de les centrals espanyoles".
"No més Fukushima", "Perill nuclear" o "Danger" han estat els missatges projectats per Greenpeace en totes les centrals nuclears per reclamar l'abandonament de l'energia nuclear i exigir al Govern el compliment del seu compromís d'abandonar aquest tipus d'energia a Espanya.

Segons Greenpeace, "el parc nuclear espanyol està al final de la seva vida útil i pateix greus problemes de seguretat, especialment la central de Garoña, que té importants problemes de corrosió en diversos components de l'atuell del reactor". Les catalanes d'Ascó (en la imatge) i Vandellós tampoc se salven de les crítiques.

L'organització ecologista assegura que a Fukushima el perill "segueix sense estar controlat" i afegeix que aquest accident ha demostrat que "pot haver-hi esdeveniments en una central, com la pèrdua de subministrament elèctric, que condueixen al desastre nuclear, i que això pot passar a qualsevol país, tal com ha passat a Japó, tercera potència econòmica, líder tecnològic mundial i el més rigorós en seguretat nuclear".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1