Dijous, 14 de abril de 2011 | 14:14
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El Sindicat de Periodistes lamenta que "l'estil digital" imperi a l'ACN

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per la destitució de Saül Gordillo
El Sindicat de Periodistes lamenta que "l'estil digital" imperi a l'ACN
11/04/2011 12:58
9saul-gordillo
Dures crítiques del Sindicat de Periodistes (SPC) a la manera com el Govern de Catalunya ha afrontat els canvis a l’Agència Catalana de Notícies. El sindicat lamenta que s’hagi tornat “a l’estil digital” per destituir el director.
L’SPC lamenta en un comunicat l’”anomalia” que representa el fet que els governs de torn puguin fer i desfer en els llocs de responsabilitat de l’ACN, i critiquen que l’agència no estigui “en el conjunt dels mitjans públics dependents de la Generalitat”, així com que no tingui “un estatus d'autonomia com el que es va legislar per a la CCMA”.

Per al sindicat, “cal esperar que aquest retorn al passat no s'encomani a les propostes de reforma de la Llei de la CCMA, que amb l'argument de la crisi pot procedir a reduir els membres del Consell de Govern, i a fer desaparèixer el Consell Assessor, sense que això signifiqui renunciar a les quotes partidistes en el Consell, de manera que passaríem de la partitocràcia actual al bi o al tripartidisme, quan no —segons la profunditat del canvi— al governamentalisme dels 24 primers anys dels seus mitjans”.

Cal recordar que aquest divendres va ser destituït de la direcció de l'ACN Saül Gordillo.
Sabata
14/04/2011
Sí, encara em faran creure que en Gordillo era un progfessional de prestigi que va arribar al càrrexc sense pressió digital d'ERC (que en el context del Tripartit tenia assignada aquesta parcel·la). Quina pobresa d'arguments criticar el que fan els altres oblidant el que un ha fet!!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1