Dijous, 14 de abril de 2011 | 14:11
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els treballadors de l'Hospital del Mar calenten motors per a la tarda

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tallen el Passeig Marítim
Els treballadors de l'Hospital del Mar calenten motors per a la tarda
14/04/2011 13:05
Protestes contra la política sanitaria de CiU
Els treballadors de la Sanitat, així com els de tota la Funció Pública, han escalfat els darrers dies la manifestació que aquesta tarda han convocat els sindicats a la plaça Sant Jaume. Treballadors de l’Hospital del Mar han tallat el passeig Marítim de la Barceloneta.
Ho han fet a primera hora del matí, i amb aquesta protesta han donat continuïtat a tots els talls que aquest dimecres van dificultar l’accés a la ciutat de Barcelona en protestes contra la retallada.

En paral•lel, el sindicat UGT ha presentat un estudi que preveu que 200 persones vinculades als serveis de neteja als hospitals puguin perdre la seva feina, sense tenir en compte els centres d’atenció primària (CAP).

També denuncien “la pèrdua de qualitat en aquests serveis, ja que les retallades fa temps que s'estan duent a terme en les dotacions dels contractes dels hospitals dels diferents serveis externalitzats i, més concretament, en els serveis de neteja”.

Manifestació

Aquesta tarda els treballadors de la funció pública estan convocats, a partir de les 18.00 hores, a la plaça Sant Jaume per protestar contra la retallada.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1