Dijous, 14 de abril de 2011 | 14:10
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Espanya no disputarà la Copa Amèrica

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"Per problemes de calendari"
Espanya no disputarà la Copa Amèrica
Esports 13/04/2011 19:43
EP.- La Junta Directiva de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), reunida aquest dimecres a la Ciutat del Futbol en Las Rozas, ha acordat que la selecció espanyola de futbol no participarà en la Copa Amèrica de futbol el proper estiu.
El president de la RFEF, Ángel María Villar, havia confirmat dies enrere que la vigent campiona d'Europa i del Món, havia estat convidada per la Confederació Sud-americana de Futbol (Conmebol) per participar en la competició que es jugarà de l'1 al 24 de juliol a Argentina, després de la renúncia de Japó, pel desastre natural que ha assolat al país.

No obstant això, la Junta Directiva, reunida a la seva seu de las Rozas, "ha agraït la invitació que, dies enrere, li va fer el president de la Confederació Sud-americana de Futbol (CONMEBOL), Nicolás Leoz, per participar en la Copa Amèrica, però ha declinat la mateixa, per problemes de calendari", informa la RFEF a la seva pàgina web.

A més, la Federació, que recorda que no és la primera invitació que rep la 'Roja' per al torneig de clubs més antic del món, però en el qual mai ha participat, "no descarta" disputar-la "en un futur".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1