Dissabte, 16 de abril de 2011 | 14:03
Vostè es troba a: Inici > Política >

Boi Ruiz no rectifica: "ho fem pel bé de la sanitat pública"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després de la manifestació d'ahir
Boi Ruiz no rectifica: "ho fem pel bé de la sanitat pública"
15/04/2011 10:17
9boi-ruiz
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha assegurat que les retallades que el seu Departament està aplicant ja als hospitals catalans sense negociar amb els sindicats tenen com a objectiu “sostenir la sanitat pública en uns anys difícils”.
Si algú esperava una rectificació del conseller després de la multitudinària manifestació a Sant Jaume, que va aplegar més de 20.000 persones, haurà quedat decebut de l’entrevista que ha concedit a TV3. I és que el conseller, en un intent de desprestigiar els manifestants, ha assegurat que bona part de les seves conductes cal emmarcar-les “en un context d’eleccions sindicals a l’Institut Català de la Salut (ICS). Malgrat aquestes paraules, les eleccions ja fa setmanes que es van celebrar.

El conseller, a banda d’aquesta polèmica afirmació, s’ha refermat en la seva versió freda de la retallada: s’ha de fer, peti qui peti. Segons ell, però, no petarà ningú: simplement el pacient “haurà d’esperar una mica més i s’haurà de desplaçar una mica més lluny per ser atès”, versió que contrasta amb la dels treballadors.

Ruiz ha assegurat que manté la voluntat negociadora, però els seus plantejaments han estat tan difusos com sempre. Diu que quan el dia 27 d’abril hagi acabat d’estudiar tots els plans de xoc, “ens asseurem per negociar”. No ha aclarit què negociarà ni com ho farà si alguns hospitals públics ja han començat a aplicar la tisorada.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1