Dissabte, 16 de abril de 2011 | 14:01
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Gallardón

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
andres madrid
Gallardón
Andrés Madrid
15/04/2011 09:33
L'Alcalde de Madrid ha decidit superar a la ficció amb les seves realitats i fer bo aquell vell conte en què un cec era obligat a creuar la carretera contra la seva voluntat sent arrossegat per un vianant obstinat a complir la seva bona acció del dia.

No crec que existeixi, excepte a la Cuba de Castro i similars, un sol país en què no hi hagi persones que per raons diverses facin la seva vida als carrers. Unes vegades l'economia, altres l'abandonament familiar, les més un trastorn de salut i moltes per una peculiar manera d'entendre la llibertat, quan es viatja per l'estranger de fora no és estrany trobar persones que habiten en els llocs més insospitats de la via pública. Els francesos, sempre més llests que la gana, van aconseguir convertir a aquestes gents en atracció turística amb l'apel·latiu fascinant de "clochards".

En aquells vells temps de la transició, Pedro Ruiz feia una superba imitació de Fraga i posava als seus llavis una frase: I al que no sigui lliure, l'obligarem a ser lliure! Crec que aquesta frase no la va pronunciar mai don Manuel, però en el pitjor dels casos Gallardón, seguidor del vell lleó gallec, la va creure a ulls clucs i pretén posar-la en vigor: Al que no vulgui viure a la Cibeles, en un palau fastuós, l'obligarem!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1