Dissabte, 16 de abril de 2011 | 14:07
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Les novetats de Sant Jordi amenacen dos líders sòlids

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Top-ten de consums culturals
Les novetats de Sant Jordi amenacen dos líders sòlids
15/04/2011 13:29
vendesllibres-punset-hachmi
CatalunyaPress.- S’acosta Sant Jordi i les presentacions diàries de llibres fan que les llistes dels més venuts es moguin força. No obstant això, segons la llista que elaboren setmanalment Fundacc i GfK hi ha dos líders forts, disposats a aguantar els atacs dels competidors.
Es tracta, una setmana més, de ‘Si tu em dius vine vaig... però digue’m vine’, d’Albert Espinosa, en l’apartat de ficció, i de l’’Indigneu-vos’ d’Stephane Hessel en el de no ficció.

No obstant això, en ambdós apartats hi ha nous escriptors que amenacen sengles lideratges. En el primer cas, Jean M. Auel, amb ‘La terra de les coves pintades’, s’ha col•locat segona en només dues setmanes al mercat. També Najat El Hachmi aconsegueix una meritòria quarta plaça, per darrere de Ramón Solsona, en la primera setmana de vendes.

En l’apartat de no ficció, la publicació de La Bíblia per part de l’Associació d’Editors de la BCI, a un preu assequible per al gran públic (9,95 euros) ha triomfat i s’ha quedat en segon lloc, a les portes del lideratge. En tercer lloc es manté Kilian Jornet, i en quart apareix el nou títol d’Eduard Punset, ‘Excuses per no pensar’. Entre les novetats també destaca el llibre del periodista Xavier Torres sobre el Barça, ‘Paraula de vestidor’.

Videojocs

Pel que fa als videojocs, la continuïtat és la tònica, amb el WII Party en primer lloc i les dues edicions de Pokemon per a Nintendo DS seguint-li les passes. Dues novetats tanquen el top ten: Invizimals (Shadow Zone + USB Camera) para PSP y Top Skin 4 (move) para PS3.

DVD

Quant als DVD, Las crònicas de Narnia ha assaltat la primera posició de la pel•lícula Pa Negre. En tercera posició irromp ‘Herois’ en la seva primera setmana de vendes.

Consulta les llistes completes
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1