Dissabte, 16 de abril de 2011 | 13:58
Vostè es troba a: Inici > Política >

Pujol avala els vaivens de Mas amb la independència

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En declaracions a Catalunya Ràdio
Pujol avala els vaivens de Mas amb la independència
14/04/2011 13:35
9pujol-catalunyaradio
L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha avalat els vaivens del President Artur Mas respecte a la independència, ja que molts membres del Govern, inclòs Mas, van votar a la consulta sobiranista i ahir al Parlament van evitar que la llei sobre la independència tirés endavant.
“El govern es mantindrà. Crec jo que fa bé i crec que el president Mas fa bé. Entenc molt bé que el govern digui en aquest moment: ‘El nostre programa no va ser fer un plebiscit sobre la independència de Catalunya sinó posar l’accent en el tema del pacte fiscal, i ara no em vulguin forçar la mà’.”

Pujol considera que, amb aquesta posició, l’executiu de CiU fa “allò que en aquest moment convé que és, per altra banda, el compromís electoral”.
Jordi
14/04/2011
Té tota la raó, senyor Pujol, el que ha fet CiU és complir estrictament el seu programa electoral. Els malentesos sempre venen perquè determinats integrants de la coalició fan públiques manifestacions que donen a entendre coses que no estàn explicitades en el programa, d'aquesta manera poden passar per sobiranistes sense que se'ls pugui retreure després que no s'hagin mullat. És el que se'n diu nedar i guardar la roba.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1