Dissabte, 16 de abril de 2011 | 14:02
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Torna el capità

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Puyol s'incorpora amb normalitat als entrenaments del Barça
Torna el capità
Esports 15/04/2011 19:14
P. Alegre.- Carles Puyol s'ha reincorporat als entrenaments del F. C. Barcelona, després de tres mesos lesionat. Encara que la seva presència està descartada pel partit d'aquest dissabte en el Bernabeu, no ho està per a la final de Copa del Rei del proper dimecres.
Xavi Hernández, Carles Puyol y Gerard Piqué durante un entrenamiento del Barça
Després de tres mesos en els quals tan sol ha estat capaç de fer carrera contínua en els entrenaments, Puyol ha tornat a unir-se als seus companys amb normalitat.

Als seus 33 anys, la lesió que li ha deixat apartat dels terrenys de joc durant els últims 3 mesos ha creat molts dubtes en l'afició culé, però sembla que es van a dissipar aviat amb la tornada del capità, més necessitat que mai amb la baixa d'Eric Abidal i la marató de clàssics dels propers 20 dies.

Puyol es va lesionar en el partit de lliga del passat 20 de gener davant el Racing de Santander i des de llavors una tendinopatia en el vast extern del genoll esquerre li ha impedit jugar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1