Vota
Resultat:
9 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 11/04/2011 a les 07:51h

ICV-EUiA Vic es presenta com a garant dels serveis públics

La coalició fa pública la seva candidatura sencera.

Foto de família de la candidatura d'ICV-EUiA a Vic. Foto: ICV-EUiA Vic

ICV-EUiA ha presentat aquest diumenge la candidatura sencera amb la qual concorrerà a les eleccions municipals de Vic (fa uns dies, la formació ja va mostrar els deu primers noms de la llista). L’equip renovat d’ICV- EUiA es presenta amb el lema “A Vic, cap retallada” i compta amb una gran presència del món sanitari i educatiu, així com la incorporació de fins a cinc independents.

El cap de llista serà Xavier Tornafoch, l’únic regidor que té actualment la coalició a l’Ajuntament de Vic. Farà tàndem amb Arnau Martí.


--------------
NOTA DE PREMSA
ICV-EUiA Vic

ICV-EUiA de Vic es presenta com la garantia d’esquerres contra les retallades socials


- L’equip renovat d’ICV- EUiA es presenta amb el lema “A Vic, cap retallada” i compta amb una gran presència del món sanitari i educatiu, així com la incorporació de fins a cinc independents

La renovació és la característica principal de la candidatura que presenta ICV-EUiA per les eleccions del 22 de maig a Vic. Xavier Tornafoch encapçala una llista seguit de moltes cares noves. Arnau Martí farà tàndem amb Tornafoch al capdavant de la candidatura seguits d'Estíbaliz Pous (d'Esquerra Unida i Alternativa). La presentació de la candidatura s’ha fet aquest diumenge al pont gòtic del Remei.

La candidatura la integren un equip paritari, d'edats compreses entre els 18 i els 75 anys, i amb un clar perfil social. "Som persones d’esquerres que estimem aquesta ciutat i que volem treballar perquè Vic giri a l’esquerra", ha expressat Xavier Tornafoch. La prioritat principal d'ICV-EUiA és la cohesió social i l'ocupació, i així ho ha explicat el cap de llista: "Tenim una llista molt preparada, que representa el món del treball, el sindical i els pilars dels serveis públics: l'educació, la sanitat i la formació". L’equip d’ICV-EUiA de Vic incorpora fins a sis persones vinculades al món sanitari. A més, també incorpora noves sensibilitats relacionades amb el món educatiu, la cultura, la sostenibilitat ambiental, així com de l'esport i del lleure.    

Deu dones i onze homes encapçalen la llista. "Tenim ganes i il•lusió per treballar per a la ciutat", ha manifestat Tornafoch. "Som i serem coherents amb la nostra prioritat principal: les polítiques socials. Ho diem fora de la campanya i ho continuarem dient: volem governar per aquells que ho estan passant malament amb aquesta crisi, i això passa per plantar cara des del primer dia a les retallades socials de CiU ", ha afegit l’alcaldable.

El proper divendres dia 15 es celebrarà l'acte de presentació de la candidatura amb la presència de Joan Herrera i Joan Josep Nuet, al Col•legi d’Arquitectes a partir de les 7 de la tarda.
    

Candidatura d'ICV-EUiA de Vic

1- Xavier Tornafoch
2- Arnau Martí
3- Estíbaliz Pous
4- Anna Rebés
5- Domènec Pérez
6- Arnau Paré
7- Dolors Muñoz
8- Dani Martínez
9- Sílvia Espinosa
10-Khader Attar
11- Sílvia Cortina
12- Emi Chirveches
13- Antònia Blanca
14- Carles Pérez
15- Gabriel Vizcaíno
16- Montse Parera
17- Iñaki Escudero
18- Montse Riera
19- Joan Palmarola
20- Montse Lahoz
21 Joan Lagunas


SUPLENTS

Quim Capdevila
Consol Blanch
Mohamed Sekali
Sunsi Font
Walter Cruells
Carme Laybrós
Jesús Andreu

Referències a Internet

ICV

COMENTARIS

+8
-4
més...
Anònim, 11/04/2011 a les 13:49
Més del de sempre...
+9
-5
venuts !
Pere, 11/04/2011 a les 14:04
El mateix dèien a les passades eleccions. Els va faltar poc però per anar a plorar a en Vila d'Abadal perquè els deixés estar al govern, essent-lis igual el què haurien de fer. Van pactar amb CiU, i després d'un any de poca feina i mal feta els van haver de fer fora. Vergonya em donaria a mi

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La retallada sanitària afectarà el servei als usuaris?
      Vots emesos: 119
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: