Diumenge, 17 de abril de 2011 | 14:04
Vostè es troba a: Inici > Economia >

L'OCU adverteix dels viatges "low cost"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Les despeses es disparen davant qualsevol imprevist
L'OCU adverteix dels viatges "low cost"
14/04/2011 12:55
9ryanair barcelona
L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat un estudi en el qual adverteix dels sobrecàrrecs que poden produir-se en un vol amb avió amb una companyia "low cost" i que augmenten significativament el preu final del viatge.
L'OCU assenyala que les companyies aèries "low cost" cobren una penalització d'entre 6 i 10 euros per pagar amb targeta, sense oferir una altra alternativa; per emetre targetes d'embarcament, per facturar maletes, per portar una segona maleta, per portar quilos de més en l'equipatge, per triar seient o per prendre un cafè.

Com a exemple dels preus abusius, l'OCU assenyala que un cafè o un refresc en l'avió costa de l'ordre de 3 euros, una cervesa 5 i un entrepà supera els 6 euros.

En l'enquesta sobre satisfacció dels usuaris amb les companyies aèries, l'OCU va comprovar que diverses companyies de baix cost estaven entre les pitjor valorades, i en fòrums i xarxes socials refermen les queixes per alguns dels abusos.

L'OCU recomana prendre una sèrie de precaucions per evitar pagar de més, tals com imprimir prèviament la targeta d'embarcament, comprovar les mesures i pesos de l'equipatge de mà permès o comprovar a la pàgina web de l'aerolínia les exigències o limitacions.

Més informació a la
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1