Diumenge, 17 de abril de 2011 | 14:00
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Reneix la plataforma 'L'Hospitalet sense vies'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'Hospitalet de Llobregat
Reneix la plataforma 'L'Hospitalet sense vies'
05/04/2011 18:06
Vies del tren a Hospitalet
Una dotzena d'entitats socials, sindicals, veïnals, culturals i esportives han reactivat la plataforma 'L'Hospitalet sense vies' per reclamar el soterrament de les vies de tren al seu pas per la ciutat, i presentaran en els propers dies un manifest per reivindicar un projecte pel qual ja van lluitar fa deu anys.
El Centre d'Estudis de L'Hospitalet, la Federació d'Associacions de Veïns de L'Hospitalet o la Comissió d'Entitats de Collblanc-La Torrassa són algunes de les entitats participants de la plataforma, que es va constituir l'any 2000 per reivindicar el soterrament de les vies i es va dissoldre després d'aconseguir l'aprovació del projecte.

Ara, la plataforma reneix després que el Ministeri de Foment hagi ajornat l'execució de les obres per falta de pressupost.

El president del Centre d'Estudis de L'Hospitalet, Manuel Domínguez, ha explicat que són les mateixes entitats que fa deu anys i reivindiquen "quelcom que es va aprovar en 2001", i ha afegit que "és incomprensible que no es duguin a terme les obres quan ja estava fet el projecte, una vegada més la ciutat s'ha quedat a la cua".

La plataforma farà públic un manifest al que es podran adherir entitats i persones a títol individual.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1