Pràctiques d'estiu a l'estranger 2011

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Mobils BiD

Ja s’ha fet pública la convocatòria per al proper estiu del programa de pràctiques a l’estranger de la nostra Facultat. Enguany s’ofereixen una cinquantena de places en una trentena de centres situats a quatre continents.

S’hi poden presentar estudiants de tots els ensenyaments de la Facultat, per a pràctiques tant en l’àmbit de biblioteques públiques com en biblioteques especialitzades i universitàries i arxius.

 

El termini de presentació de sol·licituds és del 21 de març al 21 d’abril.

Disposeu de la llista de totes les places ofertes a la pàgina http://www.ub.edu/biblio/programes-d-intercanvi-i-mobilitat/practiques-destiu-a-lestranger-2011-oferta-de-places.html. El 29-3-2011 s'ha incorporat l'Instituto Cervantes de Chicago a l'oferta de places de pràctiques i el 4-4-2011 s'ha incorporat l'Instituto Cervantes de Río de Janeiro.

Així mateix, trobareu informació sobre els requisits, la normativa i el procediment per a participar a la pàgina: http://www.ub.edu/biblio/programes-d-intercanvi-i-mobilitat/practiques-destiu-a-lestranger.html.

 

Podeu fer arribar les vostres consultes sobre el programa a Miquel Centelles ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) o a la Secretaria d’Estudiants i Docència ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , 93 403 57 70).


© Universitat de Barcelona Edició: Facultat de Biblioteconomia i Documentació