Dilluns, 18 de abril de 2011 | 13:51
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Florentino Pérez demandarà a Supergarcía per titllar-lo de "corrupte" a VEO7

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No és la primera vegada que es veuen les cares als tribunals
Florentino Pérez demandarà a Supergarcía per titllar-lo de "corrupte" a VEO7
15/04/2011 12:37
florentino2
La història d'una vella enemistat que es reprodueix. El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, demandarà al periodista José María García per les seves paraules a VEO7, en les que va titllar de "corrupte" al mandatari blanc.
Va ser durant el cara a cara que va mantenir amb Eduardo Inda i que va moderar Pedro J. Ramírez quan Supergarcía va afirmar de Pérez és "el president més corrupte del futbol espanyol".

No obstant això, les seves diferències vénen de lluny, i tots dos ja s'han vist les cares Als tribunals. Quan el constructor va arribar per primera vegada a la presidència blanca, García va negar rotundament, i en més d'una ocasió, que anés a fitxar a Figo, i que tot era una estratègia per arribar al poder. Va afirmar de Florentino que era "un delinqüent urbanístic, un gánster que no coneix l'amistat i un home de dubtosa reputació". La justícia va condemnar al locutor a pagar 12.000 euros a l'empresari.

Ara, segons desvetlla el portal Vanitatis, Florentino Pérez ja ha iniciat els tràmits per tornar a demandar al periodista.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1