Dilluns, 18 de abril de 2011 | 13:57
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La CCMA acomiada a sis directius pel seu pla de reestructuració

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Comença la reconversió en societat única
La CCMA acomiada a sis directius pel seu pla de reestructuració
Comunicació 13/04/2011 22:57
EuropaPress.- La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha acomiadat a sis alts càrrecs en el marc del seu pla de reconversió de les empreses de la casa en una única societat, segons un comunicat.
Sede de TV3 en Sant Joan d'Espí
L'absorció d'Activa Multimèdia Digital i de CCRTV Interactiva per part de Televisió de Catalunya (TVC) ha comportat el cessament de sis alts càrrecs, procés que culminarà a finals de juny comportant tant estalvi econòmic com a millores en la gestió.

"S'han amortitzat sis llocs de treball de l'estructura directiva, i els contractes s'han extingit per causes objectives de caràcter econòmic i organitzatiu", defensa la CCMA.

La corporació ha assegurat que aquesta mesura reforça l'aposta del grup per les noves plataformes i la interactivitat, al mateix temps que es potencien les sinergies i es facilita la transmissió de coneixement i l'intercanvi de talent.

Entre els acomiadats es troba el director de continguts de noves plataformes de la CCMA i exdirector l'antiga CCRTV, Oleguer Sarsanedas; el director de noves plataformes de la CCMA, Jordi Vaig aliar; el director gerent de CCRTV Interactiva, Santiago Miralles; el director d'Edificació i Explotació d'Immobles de la CCMA, Jordi Rueda; un càrrec de CCRTV Interactiva, Joan Serra, i el director comercial d'Activa Multimèdia, Manel Blasco.

La fusió d'aquestes dues empreses és el primer pas del pla aprovat pel consell de govern de la CCMA per convertir el grup en una única societat de mitjans i continuar amb la política de contenció de la despesa.
wgm
14/04/2011
I jo em pregunto: ¿Es fará públic el sou de Joep Cuni o continuará sota secret? ¿Es rebaixarán els sous del presentadors estels? seria una forma de estalvi.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1