Dimecres, 20 de abril de 2011 | 14:35
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La Policia localitza l'etarra Troitiño a França

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
S'està a l'espera d'una euroordre per detenir-lo i tornar-lo a empresonar
La Policia localitza l'etarra Troitiño a França
20/04/2011 09:08
9troitiño
La policia ha localitzat l'etarra Antton Troitiño a França i s'està a l'espera de la tramitació de la euroordre preceptiva perquè pugui ser detingut al país veí, segons han informat a Euroa Press fonts de la investigació.
Durant tot el matí, agents de les Forces de Seguretat l'havien estat buscant al seu domicili i als llocs on pensaven que podia estar després que la Secció Tercera de la Sala penal de l'Audiència Nacional decidís anit que era pertinent tornar-lo a empresonar. Aquesta mateixa sala era la que havia decidit alliberar-lo fa només una setmana acollint-se a l'anomenada doctrina Parot.

L'etarra, condemnat a més de 2.700 anys de presó per 22 atemptats comesos com a membre del 'comando Madrid', entre ells el perpetrat en 1986 a la plaça de República Dominicana de Madrid, en el qual van morir 12 guàrdies civils, va ser posat en llibertat dimecres passat després de passar 24 anys a la presó.

Estava previst que l'excarceració de Troitiño fos estudiada dilluns que ve, dia 25 d'abril, pel Ple de la Sala penal de l'Audiència Nacional però la possibilitat que l'històric etarra pogués fugir ha provocat que el president de la Sala penal, Javier Gómez Bermúdez, retornés a la Secció responsable del còmput el recurs del Ministeri Públic, presentat en súplica.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1