Publicitat
Barcelona 15ºC
Girona 15ºC
Lleida 12ºC
Tarragona 16ºC
Palma 17ºC
València 16ºC

Més turistes per Setmana Santa

Els hotels de Barcelona preveuen 50.000 turistes des d'avui fins al dilluns. Els càmpings catalans són optimistes respecte l'ocupació tot i les previsions de mal temps

El sector turístic català espera superar lleugerament les xifres d'ocupació registrades la Setmana Santa de l'any passat, amb nivells del 80% i el 90% en hotels i apartaments turístics, segons Europa Press. El Gremi d'Hotels de Barcelona espera superar el 85% d'ocupació entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua i creu que es rebrà més de 50.000 turistes, una xifra superior a la de l'any passat. L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona, en canvi, preveu reduir en un 7%, l'ocupació durant aquests dies festius tot i que esperen arribar a un 90%. A més, els visitants que opten per aquest tipus d'allotjament -principalment nòrdics i anglesos- s'estaran més dies a la ciutat, cinc i mig, de mitjana, i s'estima que el preu per persona i nit estigui al voltant dels 41 euros.

Pel que fa a les previsions de càmpings, les reserves se situen al voltant del 80% d'ocupació i en el cas dels bungalous, al 100% en la majoria de centres. A Girona, l'Associació de Càmpings confia en arribar a un 70% de l'ocupació, entre un 5% i un 7% més que l'any 2010, tot i les previsions de pluja; i a Lleida, el Patronat de Turisme preveu una ocupació del 80% dels càmpings. 




PUBLICITAT

Publicitat

  • Carregant el vídeo...

    Insereix el vídeo:

    Enllaç:

Publicitat