Divendres, 22 de abril de 2011 | 12:55
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

"Ens preocupa més la crisi que no que sigui un dia festiu"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Gremi de llibreters confia a viure un bon Sant Jordi
"Ens preocupa més la crisi que no que sigui un dia festiu"
Cultura 21/04/2011 20:59
P. Alegre.- Optimistes com només poden ser persones que viuen envoltades de llibres, el Gremi de Llibreters de Catalunya encara Sant Jordi sense por al fet que coincideixi amb un dia festiu i esperen que sigui una jornada "tan lluïda com la pluja ho permeti".
La Rambla el día de Sant Jordi
Les previsions de pluja són la major preocupació del Gremi de Llibreters de Catalunya, segons el seu secretari tècnic, Eduard Garrell, qui ha explicat a  CatalunyaPress que "el millor que hem pogut fer és respectar el dia de Sant Jordi, perquè els anys que ho hem canviat les dates alternatives no han funcionat".

El Gremi confia a gaudir d'un Sant Jordi no gaire diferent a les anteriors edicions, "exceptuant els moviments de persones", però esperen que els turistes que visitin Barcelona compensin als quals aprofitaran la Setmana Santa per sortir de la ciutat. "Ens preocupa més la crisi que no que sigui un dia festiu", ha confessat Garrell.

"El llibre electrònic no és rival"

Respecte a l'aparició de nous formats i especialment del llibre electrònic, Garrell ha assenyalat que "està més a les pàgines dels diaris i en els interessos de grans empreses que al carrer", per la qual cosa no ho consideren un rival.

Sobre aquest tema, el Gremi de Llibreters desmenteix que rebutgi l'entrada de nous formats i assenyalen que ells també venen continguts digitals, però apunten al fet que el volum de vendes del llibre digital només suposa l'1% del mercat espanyol.

"Sant Jordi i el llibre digital són com l'oli i l'aigua", explica Garrell, doncs el 23 d'abril la venda se centra en els impresos.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1