Diumenge, 24 de abril de 2011 | 14:45
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Sant Cugat demanarà a la Generalitat que prioritzi les despeses en Educació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Moció unànime
Sant Cugat demanarà a la Generalitat que prioritzi les despeses en Educació
Municipis 19/04/2011 12:32
Tots els grups aproven una moció institucional en què es demana garantir la construcció del nou institut Leonardo Da Vinci i atendre les necessitats d’educació primària i secundària d’acord a l’evolució del creixement de la població a la ciutat.
Merce Conesa junto a Lluis Recoder
Tots els grups municipals han aprovat aquest dilluns una moció institucional en què s’insta el govern de la Generalitat a “prioritzar les despeses en Educació a l’hora d’elaborar el Pla d’Ajust Econòmic”.

La moció argumenta que “Sant Cugat és una ciutat jove, on el 22% dels ciutadans tenen menys de 18 anys. Una ciutat que continua creixent, especialment en la franja infantil: L’evolució de la població preveu que en els propers 10 anys la xifra de joves augmentarà en un 30% i per això l’educació constitueix un repte clau. Aquest fet ens fa veure el futur amb il•lusió i l’afrontem amb institucions i activitats educatives de reconeguda qualitat. Des de l’administració local volem contribuir a millorar i refermar la qualitat de l’educació d’infants i joves, aportant recursos, projectes, idees i sòl per a acollir nous centres educatius”.

Malgrat tot, l’escrit esgrimeix que “l’actual situació econòmica de la Generalitat, provocada per la crisi i l’excés de despesa dels darrers anys, obliga, sense cap mena de dubte, a la contenció de la despesa i a la reordenació dels recursos”.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1