Dilluns, 25 de abril de 2011 | 13:48
Vostè es troba a: Inici > Esports >

La fina ironia de Guardiola

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Puyol segueix amb molestidas i és dubte per Madrid
La fina ironia de Guardiola
Esports 24/04/2011 10:37
Després que el Barça guanyés a Osasuna en la Lliga, després d'un discret partit que van resoldre els gols de Villa i Messi, Pep Guardiola s'ha mostrat irònic i mordaç amb l'entorn. Picat per algunes crítiques després de perdre la final de Copa, el tècnic s'ha deixat anar davant l'eliminatòria de Champions enfront del Madrid: "Sembla que ningú aposta per nosaltres, però ho intentarem".
guardiola3
Després de tots els títols guanyats i dos anys triomfals, Guardiola no entén que es posi en dubte el potencial de la plantilla del Barça. Reconeix, no obstant això, que les lesions estan copejant amb duresa a l'equip i estan minvant les seves opcions en els moments decisius de la temporada. "Estem en situació justa, però anem a competir amb el màxim orgull", va reconèixer després del partit d'ahir. "No anem en les millors condicions a jugar al Bernabéu,  però animícamente anem amb molt entusiasme", va afegir.

La lesió de Maxwell, que arriba després de la d'Adriano, complica encara més el panorama de la defensa blaugrana, ja que un altre dels possibles substituts per al lateral esquerre, el capità Puyol, continua amb molèsties i és dubte encara per al partit. L'equip s'entrena aquest matí a les instal·lacions de Sant Joan Despí per preparar l'anada de la semifinal de la Champions.

"Som els que som", va dir explícitament Guardiola. "Sembla que ja es dóna al Madrid com a clar favorit, però no ens llevaran la il·lusió", va afegir amb fina ironia.

També va comentar la designació de l'àrbitre del partit del Bernabéu. "Mourinho estarà felicísim si arbitra un portuguès".
antonio
25/04/2011
es cierto que falta banquillo, pero sobra orgullo, ilusion y coj. para ganar estos y todos los partidos que se presenten. De todas maneras, aunque no se llegara a la final (yo creo que si. en la vuelta seremos mas de cienmil contra solo once) chapeau mil veces por todo lo que esta haciendo el Pep.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1