Dilluns, 25 de abril de 2011 | 13:55
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Moren dos fotògrafs occidentals en Misrata

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un d'ells és Tim Hetherington, candidat a l'Oscar en 2010
Moren dos fotògrafs occidentals en Misrata
20/04/2011 21:22
Tim Hetherington
EP.- Un fotògraf britànic i un altre nord-americà han mort aquest dimecres a la ciutat de Misrata, sota control dels rebels però assetjada des de fa setmanes per les forces del líder libi Muamar Gadafi, en un atac de morter, segons han informat diversos mitjans internacionals.
Els morts han estat identificats com Tim Hetherington, un famós fotoperiodista, i Chris Hodros, segons han revelat alguns dels seus companys que es troben en aquesta ciutat de l'oest de Líbia, si bé altres fonts només confirmen un mort, que seria el primer d'ells, mentre que l'altre estaria ferit greu.

Hetherington, britànic de 41 anys, era un conegut periodista de guerra que va arribar a estar nominat l'any passat als Oscar pel seu documental 'Restrepo', en el qual narrava la vida d'un soldat nord-americà destacat a Afganistan, en la unitat del qual va estar encastat. El documental li va valer un premi en el festival de Sundance.

El fotoperiodista, primer britànic mort en el conflicte a Líbia, havia informat aquest dimarts a través del seu compte en Twitter que es trobava a la ciutat. "A l'assetjada ciutat libia de Misrata. Bombardejos indiscriminats de les forces de Gadafi. No hi ha senyals de l'OTAN", van estar les seves últimes paraules.

Per la seva banda Hodros, de nacionalitat nord-americana i que treballava per Getty Images, també era un veterà fotògraf de guerra. Segons la cadena nord-americana ABC, al costat d'ells han resultat ferits altres tres periodistes, dos dels quals serien Andre Leon i Michael Brown, mentre que es desconeix la identitat del cinquè.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1