Dimarts, 26 de abril de 2011 | 14:24
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Creu de Sant Jordi per a Duran, Punset i Alemany

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Govern atorga la distinció als primers catalans al Parlament Europeu
Creu de Sant Jordi per a Duran, Punset i Alemany
Cultura 12/04/2011 15:25
P. Alegre.- El Govern ha decidit aquest dimarts el nom de les 29 persones i 15 entitats que seran reconegudes amb la Creu de Sant Jordi, entre les quals destaquen els representants catalans que van ser triats en les primeres eleccions al Parlament Europeu, fa ara 25 anys.
Eduard Punset, Salvador Alemany i Josep Antoni Duren i Lleida
El portaveu Francesc Homs ha assenyalat que el Govern volia reduir el nombre de distincions, però que després de rebre la proposta de reconèixer als primers representants catalans al Parlament Europeu, amb honor del 25 aniversari de les primeres eleccions a nivell europeu, no ha estat possible, perquè "no es pot discriminar a ningú".

En la llista falten alguns parlamentaris que ja han estat reconeguts amb la Creu de Sant Jordi i, òbviament, no la tornaran a rebre. Entre els polítics que rebran el reconeixement destaca l'actual Sindic de Comptes de Catalunya, Joan Colom, el líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, o el polifacètic Eduard Punset.

El Govern també ha reconegut a altres persones i entitats com el president d'Abertis i del Consell Assessor en matèria econòmica del President, Salvador Alemany.

L'acte de lliurament se celebrarà el proper 27 d'abril en el Palau de la Generalitat. Consulti el llistat de totes les persones reconegudes amb la Creu de Sant Jordi.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1