Dimarts, 26 de abril de 2011 | 14:13
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Mil mossos per la Copa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vetllaran per la seguretat abans i després de la celebració de la final
Mil mossos per la Copa
Societat 18/04/2011 13:51
La direcció dels Mossos d’Esquadra ha establert un dispositiu especial de seguretat amb motiu de la celebració de la final de la Copa del Rei de futbol,que contempla el desplegament de 963 agents per vetllar pel normal desenvolupament de la celebració a totes les localitats de Catalunya.
Detinguts durant la celebració dela victòria del Barça
963 mossos i mosses d’esquadra es desplegaran a tot Catalunya abans i després del partit, que es juga aquest dimecres a les 21.30 hores a l’estadi de Mestalla, a València, per vetllar pel normal desenvolupament de la celebració esportiva a totes les localitats del país, i també per garantir la seguretat dels aficionats catalans que es desplaçaran a València per assistir al partit. Del total d’agents, 623 es destinaran a Barcelona, principalment a l’entorn de la Rambla de Canaletes, a la plaça de Catalunya i a altres llocs habituals de celebració d’ambdues aficions.

Els efectius realitzaran serveis de seguretat ciutadana, ordre públic i de trànsit. Si és necessari, rebran el suport del miler de mossos i mosses, aproximadament, que treballaran arreu del territori en els serveis ordinaris del cos.

Els agents de trànsit vetllaran per la mobilitat, fent un seguiment dels desplaçaments dels aficionats d’ambdós equips i garantint la seguretat viària en les carreteres catalanes, principalment l’AP-7, en previsió que molts seguidors es traslladin a València en vehicle privat. La vigilància es durà a terme abans del partit i especialment un cop acabat, quan els aficionats catalans tornin a casa.

D’altra banda, és prevista la sortida d’autocars amb seguidors culers de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida en direcció a Mestalla. També es reforçarà el servei ferroviari amb trens especials. Els Mossos incrementaran la seguretat a l’Estació de Sants i a l’aeroport de El Prat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1