Dimarts, 26 de abril de 2011 | 14:30
Vostè es troba a: Inici > RSC >

L'Obra Social "la Caixa " aposta per promoure valors positius

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Col·laborant amb el projecte social del Centro Trinidad

L'Obra Social "la Caixa " aposta per promoure valors positius

11/04/2011 13:03
LIBROKATRINA

L'auditori de Caixaforum Barcelona es va convertir en l'escenari per presentar l'àudio llibre dramatitzat "I si no fos un conte? Un camí cap a la llibertat", activitat que marca el tret de sortida del projecte social "Promovent valors positius en la societat", dut a terme pel Centre Trinidad

Una iniciativa que busca activar en la societat la reflexió i una línia de pensament positiu, arribant a plantejar en una nova forma que potenciï el raonament i el pensament, en primera instància mitjançant la producció de l'àudio lliuro dramatitzat basat en un conte educatiu i original, ja publicat i existent al mercat editorial des de 2003: "I si no fos un conte? Un camí cap a la llibertat", escrit per Esteban Serra i editat per MTM.

A través de diferents metàfores el llibre convida al públic a la reflexió i ofereix l'oportunitat d'assumir una nova consciència sobre la realitat actual des d'un costat positiu, generant l'opció d'aprendre sobre cadascuna de les nostres experiències.

Més de 30 actors han col·laborat voluntàriament en la producció de l'àudio llibre.  A més s'han sumat a aquesta iniciativa MTM Editors, editora del conte l'any 2003, i el propi autor del relat, Esteban Serra, cedint els drets per a la reproducció i difusió de l'àudio lliuro dramatitzat. En la presentació s'incorporen noves formes d'expressió artístiques -actuació de clowns, manyagues, actors, marionetes, dansa clàssica i contemporània, llenguatge de signes i projecció d'il·lustracions- que acompanyaran l'escolta de l'àudio lliuro, integrant un total de 50 voluntaris procedents de Barcelona, Girona, Madrid, EUA, Portugal, Xile, Eivissa, Mallorca, Argentina, Anglaterra, entre d'altres.
Les vivències dels personatges van cobrant vida i van creant un vincle amb l'oïdor. La història tracta sobre l'hormiguita Teba que se sent malament en el seu formiguer i decideix sortir al bosc a la recerca de la felicitat. Comença a experimentar diferents situacions i va coneixent a estranys personatges que li faran reflexionar i adonar-se que el camí cap a la felicitat està en el nostre interior.

El projecte projectat pel Centre Trinitat té associades una sèrie d'activitats que es duran a terme per impulsar els valors positius en la societat. L'activitat té un doble propòsit: arribar a diferents públics amb una metodologia participativa, divertida i original; i generar nous llocs de treball per a tots els talents que col·laboren amb la difusió d'aquest missatge (artistes, formadors, escriptors, coachs, auxiliars administratius, etc.).

Per escoltar el llibre a la pàgina del Centre Trinidad


http://www.centrotrinidad.com/index.php/audiolibro-qy-si-no-fuera-un-cuentoq

Per descarregar-se'l gratuïtament

http://www.centrotrinidad.com/index.php/valores-positivos/audiolibro-qy-si-no-fuera-un-cuentoq/descargar

Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1