Dimarts, 26 de abril de 2011 | 14:15
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Silvia Abascal supera amb èxit la seva operació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ja descansa a la UCI
Silvia Abascal supera amb èxit la seva operació
Cultura 18/04/2011 22:23
EP.- Silvia Abascal ha superat amb èxit l'operació quirúrgica a la qual ha estat sotmesa a l'Hospital Universitari Gregorio Marañón de Madrid. A aquestes hores, l'actriu descansa a la Unitat de Vigilància intensiva on el personal sanitari vigila de prop la seva evolució.
9silvia-abascal
La intervenció quirúrgica ha tingut lloc al llarg d'aquest dilluns i, pel que sembla, els doctors que han participat en la mateixa estan molt satisfets amb el seu resultat, segons han informat amics propers de la jove al diari ABC.

Silvia Abascal ha estat operada després d'haver estat diagnosticada amb una malformació vascular congènita i haver patit un ictus cerebral al final del Festival de Cinema de Màlaga, on participava en qualitat de membre del jurat.

"GRACIAS... Gracias de corazón. Por todo este tsunami de deseos, ánimos, calor y respeto. Sentiros tan cerca y presentes en estos días previos a mi operación está siendo todo un 'derrame emocional'", ha agraït Silvia Abascal en el seu mur de Facebook abans de ser operada.

I és que no han estat pocs els que, en aquests dies tan delicats per a la intèrpret, han volgut enviar-li tot el seu afecte i ànims a través d'Internet. Així, el perfil de la jove a Facebook s'ha omplert de frases d'ànim i, de la mateixa manera, ha ocorregut a Twitter on, fins i tot, s'ha creat el hashtag #animosilvia a través del qual els usuaris pretenen fer arribar els seus millors desitjos a l'actriu.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1