Vota
Resultat:
15 vots
Quico Sallés | Actualitzat el 22/04/2011 a les 23:59h

La convecció d'Anglada

Les lleis de la termodinàmica són apassionants. Ajuden a entendre allò que passa al nostre entorn. Per exemple, la segona llei de la termodinàmica explica que la calor es transmet en un ordre definit, dels cossos calents als freds, buscant l'equilibri termodinàmic.

Segons les lleis de la física, conviuen tres maneres de transmetre la calor: per conducció, per radiació i per convecció. La primera, més pròpia dels sòlids, es transmet per la vibració de les molècules. És el típic cas d'agafar una cullereta amb la mà i acostar-la a una flama; si no estem al cas ens rostim els dits. La segona és la forma que té d'escalfar-nos un radiador de casa, ens transmeten calor a través d'ones electromagnètiques. I la tercera, implica un moviment de partícules. Posaríem com exemple una olla al foc, l'aigua calenta ascendeix i la freda la reemplaça, es produeix el que s'anomena corrent de convecció. L'aigua calenta ocupa el lloc de la freda que viu feliç, reposada i tranquil·la.

Aquest principi és el que utilitza Josep Anglada, el líder de PxC, que ha posat a bullir una realitat a foc viu i amb ganes de gresca i ha substituït el discurs fred dels altres partits sobre aquesta realitat. L'ensurt del passat 28 de novembre es pot traduir en més d'una cinquantena de regidors si no s'aplica un equilibri termodinàmic de les altres forces. I ja se sap que en aquest univers, tot tendeix a la mínima energia.

Navega per les etiquetes

municipals 2011josep angladapxc

COMENTARIS

+3
-3
PxC carn de canó espanyolista
Anònim, 23/04/2011 a les 23:01
Al meu poble tots els membres de PxC són legionarios, ex votants de la Falange, del PP o del Psc-PSOE i a més són immigrants o fills d'immigrants que odien els immigrants... quina paradoxa...

+1
-5
OROPEL
LEXUS, 23/04/2011 a les 20:27
Sí, realmente el artículo es detestable: pretencioso, vacío y con una información tan simple que habría cabido en media línea.
por favor, sean decentes: ocupen el papel para decir algo y nuetro tiempo para que nos enteremos de algo.
+6
-3
genteta
Anònim, 23/04/2011 a les 19:09
només us diré que a les llistes d'anglada hi ha gent que és de dubtosa honorabilitt. Gent que té o causes pendents o judicis pendents. Gent que aisò si, només són pressumptament delinqüents. Fixeu-vos bé amb els noms gent de Roda i de Mnlleu. L'educadora social tindrà feina en el partit
+9
-3
UN CANTAIRE DEL CARA AL SOL, US ESTÀ AIXECANT LA CAMISA
CESC VAUGENES, 23/04/2011 a les 16:10
NOMÉS ÉS UN PÒTOL FEIXISTE QUE HA CANTAT -I CANTA- EL CARA AL SOL, MÉS DE MIL VEGADES; I ARA HA TROBAT ELS IMMIGRANTS PER FER SOROLL, I MOLTS RUCS QUE EL VOTEN PEL SOROLL QUE FA, SENSE MIRAR QUE AQUEST TIO ÉS ENEMIC DE CATALUNYA I DE LA DEMOCRÀCIA, SI PER ELL FOS AVUI GOVERNARIA BLAS PINYAR I TOTS ELS TREPES FEIXISTES DEL MOVIMIENTO ESPANYOL. OBRIU ELS ULLS QUE AQUESTS PÒTOLS NO US ENSARRONIN!!!!
VISCA LA TERRA!!! LLIURE DE FEIXISTES !!!!
+9
-4
CAUSES i CONSEQÜENCIES
ferran2, 23/04/2011 a les 13:14
Tot es mes senzill d'explicar...
La gent ho comprendrà millor si parles de les Causes i Conseqüències...
CONSEQÜENCIES: les tenim a la vista i nomes cal donar un tom pel parc temàtic encara anomenat Barcelona i de la majoria de ciutats i pobles del litoral Català, massificació/degradació/inseguretat...
CAUSES: han sigut per la enginyeria social practicada a causa de l'aliança de polítics corruptes i sense escrúpols amb el complex mafiós del totxo/turisme per saturació/traficants d'il·legals, criminal model econòmic culpable del col·lapse dels serveis públics d'un país en camí dels deu milions d'habitants...
La plataforma no la ha parit l'Anglada. L'han parit uns polítics sense escrúpols, que han permès la enginyeria social que ens esta portant cap el desastre.
+2
-18
Quin ridicul d'article!
David de Germà, 23/04/2011 a les 10:59
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+12
-5
Solució?
Anònim, 23/04/2011 a les 10:33
De veritat us penseu que la solució és la Falange Española?

Mireu amb qui s'ajunta el franquista de l'Anglada:

http://www.viejaguardia.es/Actividad/11/0414a.html


Aneu votant racisme, aneu. Però quan la raça inferior tornem a ser els catalans, no us queixeu.
+8
-8
primer els de casa
pro-Anglada, 23/04/2011 a les 10:21
A l'Anonim.

La solució total y definitiva pel problema islàmic, no la té ningú com tu dius, la veritat es que tenim un greu problema tot Europa, però al menys l'Anglada i liders similars, no els facilitarà la seva estancia a Catalunya.
Els politics actuals sembla tinguin por d'anar o de dir la veritat sobre la immigració sobre tot il.legal, però.
En plena crissis encara estem subvencionant aquesta gent amb quasi 5 mil.lions de parats.
PRIMER ELS DE CASA
+4
-8
Ara toca
Alexin B., 23/04/2011 a les 09:42
Despé de Finlandia ara toca Catalunya.....
+3
-10
Anglada no té la solució.
Anònim, 23/04/2011 a les 09:27
Anglada no té la solució. Madrid no té la solució. Europa... començo a dubtar-ho. Tot el que està succeint al món àrab, amb unes revolucions suposadament democràtiques, però que en realitat culminaran amb la implantació de la sharia a Egipte, la seva posterior expansió per tot el nord d'Àfrica i més enllà; la transformació evident de la societat europea, que camina amb passos de gegant vers la islamització total (la parcial ja s'ha assolit en zones tan dispars com Malmö, Aarhus, Rotterdam, Bradford o Marsella); tot plegat és part d'un procés molt més ampli, perfectament planificat, amb la connivència total o parcial dels més alts mandataris europeus. El sorgiment de partits com el d'Anglada dóna resposta a un clam del poble, però un no es pot estar d'un cert cinisme; quan els polítics es tomben d'esquena de forma tan flagrant al que demana al poble, és que són conscients que el que està succeint els depassa, està molt pel seu damunt i forma part d'un esquema molt més vast. Això no hi ha qui ho pari. Certament no ho aconseguira l'Anglada.
+9
-15
jo votaré Anglada,això és Ravalistán
Barri Gòtic, 23/04/2011 a les 04:03
prou ja
+10
-27
ANGLADA ALCALDE
VIGATA...., 23/04/2011 a les 02:36
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+9
-30
ANGLADA ENDAVANT
UN BON VIGATÀ, 23/04/2011 a les 02:04
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: