Dimecres, 27 de abril de 2011 | 14:55
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Alarma a Sony: un hacker roba les dades de 75 milions de clients de Play Station

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Podria tenir els comptes bancaris
Alarma a Sony: un hacker roba les dades de 75 milions de clients de Play Station
27/04/2011 09:17
9psp
Alarma total a Sony. La companyia japonesa ha admès que un hacker hauria robat dades bàsiques de 75 milions d'usuaris. De moment, només es reconeix la usurpació de nom, direcció, e-mail o contrasenyes, però no es descarta que hagin robat també els comptes bancaris.
És per això que, a través de la seva divisió americana, Sony ha advertit als 75 milions de clients de la xarxa online de Play Station que estiguin alerta davant possibles estafes. El pitjor és que ha avisat als seus usuaris una setmana després que es produís el que llavors van cridar "intrusió externa" sense donar més detalls.

Llavors, es va suspendre l'accés en línia a la seva plataforma de jocs. Ara ja els demana que vigilin els seus comptes per intentar no ser estafats.

Sony assegura que el nom, la direcció, el correu electrònic, la data de naixement i les contrasenyes per entrar a la xarxa PlayStation podrien estar en possessió d'una tercera persona aliena a la seva entitat que va aconseguir burlar els seus sistemes de seguretat.

La companyia indica que encara que no té "evidències" que el pirata informàtic es fes amb els números de les targetes de crèdit dels usuaris i la data de caducitat de les mateixes, no descarta aquesta possibilitat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1