Dimecres, 27 de abril de 2011 | 14:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern dubta de si podrà reduir l'atur a la meitat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En campanya es va comprometre a fer-ho al final de la legislatura
El Govern dubta de si podrà reduir l'atur a la meitat
Política 26/04/2011 15:20
CatalunyaPress.- Una de les propostes estrella d'Artur Mas durant la campanya electoral va consistir en la reducció de la taxa d'atur a la meitat, cosa que des del Govern ja no veuen tan factible com abans d'entrar a la Generalitat.
Oficina de Treball de Tarragona
El portaveu de Govern, Francesc Homs, ha respost a CatalunyaPress en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, que no és endeví, però que treballaran per a això. "Alguna cosa haurem de fer", ha assenyalat.

"Si al final de tot no l'hem complert amb precisió, el que importa és si hem orientat les coses cap on tocava, i si més tard es compleix, benvingut sigui", ha assenyalat el portaveu Homs, que ha matisat que la proposta es va fer per a finals de legislatura, ja que ell va ser un dels encarregats de redactar les mesures econòmiques de la campanya convergent.

Fins ara, després de més de quatre mesos de legislatura, la taxa d'atur ha augmentat a Catalunya i una reducció de funcionariat plana sobre l'administració pública.
Esparver
27/04/2011
Queda clar que una cosa es predicar i l´altre donar el blat per fer el pa. Una cosa es la demagoògia opositora i l´altre, governar per el benestar de la majoría ¿No sr. Homs?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1