Dimecres, 27 de abril de 2011 | 14:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PP presenta per a Barcelona un programa "políticament incorrecte"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Alberto Fernández anuncia que les seves propostes no agradaran a la resta de partits
El PP presenta per a Barcelona un programa "políticament incorrecte"
Política 27/04/2011 12:24
EuropaPress.- El candidat del PP a l'Alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández, ha presentat aquest dimecres els eixos del programa electoral "políticament incorrecte" amb el qual aspira a protagonitzar el canvi a la capital catalana, encara que no ha concretat cap mesura.
Alberto Fernández
"Ens presentem per governar", ha subratllat en roda de premsa, on ha enarborat com a principals arguments del seu partit la bandera de la fermesa contra la delinqüència i la immigració il·legal, i la gestió eficaç per sortir de la crisi.

Encara que ha deixat per més endavant la concreció de les seves propostes, Fernández ha avançat que les seves mesures seran "políticament incorrectes" en els àmbits de seguretat i immigració, i despertaran les crítiques de l'oposició.

"Diran que utilitzo la seguretat i la immigració en campanya, quan la veritat és que diré el mateix que he dit al llarg dels últims anys", ha assenyalat el dirigent popular, que ha defensat que en aquests dos àmbits les propostes han de ser clares i sense complexos, encara que de forma responsable i rigorosa.

Al programa marco que ha presentat, els populars esbossen algunes mesures que adoptaran si governen, com incrementar les plantilles de Mossos d'esquadra i de Guàrdia Urbana, i vetllar per una immigració legal i ordenada per evitar que la societat "es fragmenti per motius ètnics".

Rebaixa d'impostos

A més, Fernández ha situat entre les seves prioritats la recuperació econòmica, pel que ha apostat per una rebaixa d'impostos, compensada amb la presentació d'un pla d'austeritat que estalviï almenys 125 milions d'euros, i una simplificació administrativa que passi també per la privatització d'algunes empreses públiques.

S'ha compromès també a desenvolupar una nova ordenança de civisme a la ciutat, així com a finalitzar les obres de la Línia 9 del Metro, i implantar el RetBus als principals carrers de la ciutat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1