Dimecres, 27 de abril de 2011 | 15:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

La candidata del PP a Astúries acusa Cascos de deslleialtat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Diu que si fos una votant desencantada del PSOE no votaria Cascos
La candidata del PP a Astúries acusa Cascos de deslleialtat
26/04/2011 21:46
9Isabel Pérez Espinosa, en el Forum Nova Europa
La candidata del PP a la presidència d'Astúries, Isabel Pérez Espinosa, ha assegurat que la diferència entre l'opció que ella representa i l'encapçalada per Francisco Álvarez Cascos és la "lleialtat" i s'ha presentat com "l'única alternativa que pertany a un projecte no solament regional sinó també a un projecte nacional" enfront d'una opció "personalista".
Al llarg de la seva intervenció en un esmorzar informatiu del Fórum Europa, on ha estat presentada pel president del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat que ella hauria donat "el seu suport incondicional fos qui fos la persona que el partit hagués triat" al projecte de canvi del PP a Astúries, "des de la lleialtat política i personal".

Després d'asseverar que el PP, "amb molt orgull", pot posar darrere de les seves sigles "en majúscules la paraula lleialtat", ha apuntat que "uns altres no ho poden fer, uns altres han renegat del seu projecte, les seves raons tindran, i han decidit liderar fora de la qual va estar la seva casa una altra opció política". Per a Espinosa, aquesta altra opció política, en referència a Fòrum Astúries, "no va més enllà" d'una "presència personalista en la política asturiana".

Espinosa ha confiat que "la raó s'imposarà" i els votants tindran en compte que "a part dels noms l'important són els projectes". En aquest sentit, ha augurat que "apostaran per la qual és l'única alternativa que pertany a un projecte no solament regional sinó també a un projecte nacional".

Preguntada sobre aquest tema, ha considerat "molt díficil" un transvasament de vots de desencantats del PSOE a Fòrum Astúries. "No sé si en algun moment em plantejaria votar a fòrum Astúries, jo crec que no, per molt desencantada que estigués", ha declarat. "Em sembla molt difícil que un votant socialista acabi votant a l'opció que presenta Fòrum Astúries", ha agregat.

"El que hem de guanyar és l'enquesta del 22 de maig, la que ens va a donar un resultat que decidirà qui governa a Astúries si comptem, com jo confio, amb el compromís i la confiança de tots els asturians per liderar el canvi i el nou model polític a Astúries", ha declarat. "No ens importa gens perdre la resta de les enquestes, totes les que han passat i totes les que falten fins al 22 de"maig , ha afegit.

Preguntada sobre possibles acords de Govern, ha dit que esperarà a després del 22 de maig per contestar a aquesta pregunta i ha esgrimit que no li agrada fer "política ficció". No obstant això, ha manifestat tenir confiança en un resultat, el que situa als 'populars' com la primera força política a Astúries amb capacitat per governar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1