Dimecres, 27 de abril de 2011 | 14:56
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Manu Carreño dirigirà Carrusel Deportivo

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La solució de Prisa per als esports de la Ser
Manu Carreño dirigirà Carrusel Deportivo
27/04/2011 14:15
Manu Carreño en Quatre
Manu Carreño està ultimant amb la Cadena Ser el seu fitxatge de cara a la propera temporada, en la qual substituiria a Javier Hoyos al capdavant de ‘Carrusel Deportivo', segons informa aquest dimecres el Mundo.
Les negociacions entre ambdues parts estarien molt avançades –segons El Mundo- i Carreño signaria per cinc temporades, a raó de cinc milions d'euros.

Amb el fitxatge del presentador de 'Deportes Cuatro' Prisa tracta de rellançar ‘Carrusel Deportivo', un dels vaixells almirall de l'emissora, que des de la marxa de Paco González i el seu equip a la Cadena Cope ha sofert una important pèrdua d'oïdors, que busquen reinvertir amb l'arribada de Carreño.
javier-clots
El fitxatge de Carreño per la Cadena Ser no suposaria la seva marxa de 'Deportes Cuatro', doncs podria compaginar tots dos treballs sense complicacions.

De confirmar-se el fitxatge, es donaria la divertida circumstància que durant la setmana Manu Carreño i Manolo Lama, ‘Los Manolos', presentarien conjuntament els esports de Cuatro mentre que els caps de setmana s'enfrontarien per les audiències des de la Cadena Ser i la Cadena Cope.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1