Dimecres, 27 de abril de 2011 | 15:11
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Nadal regna sense rival

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ferrer perd la seva tercera final a Barcelona (6-2, 6-4)
Nadal regna sense rival
Esports 24/04/2011 20:18
Tampoc David Ferrer, un dels millors especialistes sobre terra batuda, ha resistit la força del tennis del número 1 del món, Rafael Nadal. Recolzat en el seu 'drive' liftat, que dificulta molt els cops dels seus rivals, el mallorquí ha conquistat el seu sisè Godó, en una final en la qual Ferrer  ha tingut poques opcions. L'alacantí, tot pundonor, solament ha jugat al seu veritable nivell en el segon set, i ha caigut sense remissió (6-2, 6-4).
godo2
"Estic molt feliç. Estic aconseguint molt més del que mai vaig imaginar", ha dit Nadal després de conquistar el seu sisè trofeu Godó, que torna a guanyar després de la seva absència l'any passat, que va aprofitar l'espanyol Verdasco per entrar també en el palmarès.

L'hegemonia de Nadal, guanyador entre 2005 i 2009, és total, com l'és el seu domini en l'argila on no troba rival. David Ferrer és el més sòlid, el que més mal pot fer-li en un gran dia, però l'alacantí ha entrat fred en el partit, ha perdut el seu primer servei i, quan ha començat a entrar en joc, ja s'ha vist amb una diferència insalvable en el primer set.

S'esperava la seva reacció en el segon, i ha arribat des de la seva habitual combativitat, els seus cops profunds i un esperit de lluita encomiable. Ha aconseguit situar-se 4-2, però han estat els seus propis alts i baixos de concentració els que li han acabat condemnant. Nadal solament concedeix una oportunitat i cal ser dur i inflexible per guanyar-lo. Ferrer l'ha desaprofitat i el mallorquí ha caminat ja implacable cap al seu sisè triomf al Godó.

"Mentalment, em sento guanyador, amb tres finals perdudes davant Nadal. Espero que l'any que ve no estigui", ha dit irònicament Ferrer, en l'acte de lliurament de trofeus. Ja de debò, l'alacantí ha reconegut la superioritat de Nadal "i el molt que la seva presència dóna al tennis". El sisè jugador del món ha admès que Barcelona és el seu torneig preferit i que seguirà lluitant per guanyar-ho algun dia.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1