Dimecres, 27 de abril de 2011 | 14:55
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Sony presenta els seus primers tablets en un intent de no quedar-se enrere

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un d'ells tindrà dues pantalles
Sony presenta els seus primers tablets en un intent de no quedar-se enrere
26/04/2011 11:03
9tablets-sony
Sony, un ressagat al mercat en auge dels aparells de pantalla tàctil, ha presentat els seus primers 'tablets' en un ambiciós intent d'aconseguir el segon lloc en un mercat creat i encara dominat per l'iPad d'Apple. Seran els primers dispositius d'aquesta classe amb certificat PlayStation.
Els nous aparells utilitzaran un sistema operatiu basat en l'Android 3.0 de Google, segons que ha informat Kunimasa Suzuki, vicepresident del grup de productes de consum i serveis, a la premsa a Tòquio, mentre mostrava un dels 'tablet'.

Els aparells, anomenats S1 i S2, són compatibles amb WiFi i 3G/4G. Un dels models tindrà dues pantalles, ha agregat Suzuki.

El primer model, el S1, és el més conservador en el seu disseny. Amb un aspecte molt semblant a altres dispositius de la seva classe, té un visualitzador de 9,4 polzades mentre.

Dista molt més el S2, que té dos visualitzadors de 5,5 polzades que poden ser utilitzar-se junts. Recorda a les antigues Game & Watch de Nintendo o, molt més recent, la popular Nintendo DS.

Els videojocs seran un factor a tenir en compte en aquests dispositius, doncs seran els primers de la seva classe permetran l'ús de jocs amb certificat PlayStation.

Després del llançament del Xperia Play per part de Sony Ericsson, la companyia japonesa ja havia avançat la seva intenció de portar videojocs amb la seva popular marca de consoles a altres dispositius. D'aquesta forma, el S1 i el S2 permetran descarregar jocs de la tenda PlayStation Pocket.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1