Dimecres, 27 de abril de 2011 | 15:12
Vostè es troba a: Inici > Política >

Un dirigent del PP creu que Saura i Zapatero haurien d'estar en Auschwitz

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Així ho ha assenyalat en el seu Facebook
Un dirigent del PP creu que Saura i Zapatero haurien d'estar en Auschwitz
Política 26/04/2011 12:41
El número dos de les llistes del Partit Popular per Martorell, Vicente Casal Carriedo, ha rebut un toc d'atenció de la direcció del seu partit per publicar a Facebook afirmacions ofensives contra Zapatero i alguns dels principals dirigents d'Iniciativa.
Vicente Casal 410x300
"En un país seriós", segons assenyala el Directe.cat que Casal diu a Facebook, els dirigents d'Iniciativa Joan Saura, Joan Boada i Joan Herrera, així com el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, "estarien a la presó, a les galeres, a Sibèria, Guantanamo o Auswitch".

Casal, qui va liderar les llistes de Ciutadans en 2007 i ara es presenta com a segon cap de llista del PP, també té paraules per al locutor radiofònic de Rac 1 Jordi Basté, de qui també creu que hauria d'estar entre reixes, segons el Directe.cat.

Des de la direcció del Partit Popular ja se li ha cridat l'atenció i se li ha amenaçat amb expulsar-lo del partit si no rectifica aquestes paraules.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1