Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 27/04/2011 a les 11:23h

El guirigall de les dates del plens a Centelles

Article de Dolors Calm, número 3 de CiU.

LES DATES DELS PLENS A CENTELLES

Costa molt de trobar-hi una justificació a les dates dels plens de l’Ajuntament de Centelles. El ple de desembre el varen convocar amb data 27 de desembre, l’endemà de Sant Esteve,  ple on s’ha havien d’aprovar els pressupostos municipals. La sessió informativa i lliurament del pressupostos va ser el dia 24  de desembre. Un cop al ple, els dos regidors de CIU de l’oposició es varen aixecar i varen marxar, com a denúncia per les dates i per totes les traves posades per part de l’equip de l’Ajuntament.

Bé, no vols caldo, doncs tres tasses. En el ple extraordinari de març, el Sr. Miquel Arisa va comunicar que es faria l’últim ple de la legislatura el dia 27 d’abril i s’aprofitaria per aprovar els membres de les meses electorals. Ara i a última hora han comunicat que fan el ple el dia 26 d’abril, l’endemà del dilluns de Pascua i la sessió informativa el dia 21, Dijous Sant.

Tothom sap que la feina de l’oposició és molt difícil  però amb aquestes circumstàncies és impossible. A més, es tracta d’una falta de respecte intolerable per a les persones que dediquen part del seu temps a aquesta tasca. Una acaba pensant que 16 anys de govern, i els últims amb majoria absoluta, no són gens bons per a la bona salut democràtica, sigui quin sigui el color que governi.  


Dolors Calm Morera
Número 3 a la candidatura de CiU a Centelles

Referències a Internet

Centelles

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 63
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: