Dijous, 28 de abril de 2011 | 15:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rocío Martínez: "Ara més que mai, el Govern té la pilota de la negociació a la seva teulada"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Salgado, ferma amb les CCAA
Rocío Martínez: "Ara més que mai, el Govern té la pilota de la negociació a la seva teulada"
28/04/2011 11:07
9martinez-sampere psc
CatalunyaPress.- El dia després de la votació al Senat, el fantasma del Congrés. La portaveu del PSC en assumptes econòmics, Rocío Martínez, ha assegurat que el més important ja no és la votació al Congrés sinó que el Govern “té la pilota a la seva teulada”.
Martínez, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que després de la votació al Senat el més important ja no hauria de ser la “maniobra política de CiU, entestada a fer d’oposició de l’oposició”, de veure que farà el PSC al Congrés, sinó el fet què l’executiu té la “responsabilitat” de negociar el fons de competitivitat amb el Govern central.

“Nosaltres també ho vam fer”, ha dit la portaveu socialista, per afegir que “ara el Govern té l’avantatge afegit que té l’oposició del seu costat, el que no va ocórrer durant els governs d’esquerres.

Salgado, dura amb les autonomies

Per la seva banda, la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, ha mantingut la seva postura dura amb les autonomies el dia després del Consell de Política Fiscal i Financera. En una entrevista a la Cadena Ser, ha assegurat que no els tremolarà el pols a l’hora de prohibir l’endeutament de les autonomies que no compleixin els objectius de dèficit.

“Tots hem coincidit en l’objectiu importantíssim de reduir el dèficit”, ha enraonat. I ha recordat que aquest òrgan és l’únic que existeix quant a participació de les autonomies i que, per tant, els seus acords s’han de respectar, fent memòria que aquelles CCAA que no compleixin no podran endeutar-se.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1