Dijous, 28 de abril de 2011 | 15:57
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Mato i Lucas traslladen la disputa sobre la imparcialitat de TVE a la ràdio pública

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PP dubta d'Ana Pastor pel càrrec que ocupa una germana seva
Mato i Lucas traslladen la disputa sobre la imparcialitat de TVE a la ràdio pública
28/04/2011 13:59
juanramonlucas-anamato
Segueix la polèmica per la presumpta manipulació dels informatius de TVE que denuncia el PP. Després de la picabaralla que van mantenir la presentadora Ana Pastor i María Dolores de Cospedal, Juan Ramón Lucas també s'ha enredat a una discussió amb Ana Mato.
Lucas ha preguntat a Mato si creu que existeix manipulació a TVE, i la sotssecretària d'Organització popular ha assegurat que "a la vista dels fets i la trajectòria dels últims mesos i anys" no és possible confiar en la televisió pública.

Mato fins i tot ha afirmat que existeixen "trucades del govern", al que el presentador de En días como hoy no ha pogut evitar contestar: "Sap vostè, quines instruccions hem rebut de les més altes instàncies? imparcialitat".

Per tancar el capítol, la popular ha fet una crida a fer "una reflexió sobre les televisions públiques, que no han d'estar teledirigides pels polítics. I TVE està dirigida pel Govern".

Una campanya amb més arguments

Es tracta d'una ofensiva popular que també inclou una proposta al seu programa electoral per privatitzar les televisions autonòmiques i dubtes sobre els presentadors.

En concret, sobre Ana Pastor, que va discutir en directe amb De Cospedal, el secretari de Comunicació popular, Carlos Floriano, va assegurar que "pot tenir un interès directe perquè familiars seus tenen càrrecs al PSOE", en referència al fet que la germana de la presentadora és la cap de premsa del govern socialista de Castella-la Manxa.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1