Vota
Resultat:
30 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 24/04/2011 a les 02:00h

Zapatero, el cruel

Passaran anys abans que ens adonem de la disposició destructiva que ha tingut José Luis Rodríguez Zapatero pel que fa a la capacitat de cohesió de la societat on vivim. Amb un cost relativament baix -400 euros per nòmina/pensió; 2.500 per naixement- l'encara president espanyol ha destrossat per a molts anys el concepte d'esquerra, impossible de desvincular de la progressivitat redistributiva.

Però és que, a més, Zapatero ha malmès per a una llarga temporada el republicanisme i, sobretot, conceptes com el feminisme o l'ecologisme, que han quedat estúpidament ridiculitzats. Personatges com Leire Pajín, Bibiana Aído o Carme Chacón són inconcebibles des d'una mínima seriositat ideològica. Fins l'arribada de Zapatero, la frivolitat era patrimoni característic de la dreta. Ara, el PSOE pràcticament en té l'exclusiva.

En definitiva, que si l'extrema dreta comença a entrar als ajuntaments catalans no serà per mèrits propis. Algú, en algun moment, els haurà obert la porta. De bat a bat, per cert.

COMENTARIS

+16
-4
ciu+psc=autènctic càncer espanyolista de catalunya
Anònim, 24/04/2011 a les 19:06
menys parlar dels espanyols, i parlar més de l\\\'espanyolisme colonial de CIU i PSC a Catalunya CIU+PSC=autèntic càncer espanyolista de Catalunya
+6
-13
mala fé.
Anònim, 24/04/2011 a les 18:51
Diuen que no hi ha mal que 100 anys duri; per més que el senyor Cot no n'ha tingut prou de feminisme, ecologisme i tonteries d'esquerres; que seràn més o menys frikis, però que sempre son de mala fé.
+7
-17
Ai! Salvador!
Anònim, 24/04/2011 a les 18:47
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+13
-1
Progressivitat redistributiva?
Anònim, 24/04/2011 a les 18:43
Progressivitat redistributiva? Redestributiva per les males, encara... però quan el socialiste a portat la progressivitat? El socialiste, quan es congruent, simplement destrueix... dura mentres hi ha qué destruir.

Potser algú es pensa que l'actual estat del benestar es deu als sindicats i similars?

Les clases mitges sorgiren per i per al desenvolupament tecnológic, i per la voluntad dels capitalistes d'oferir una bona alternativa enfront del comunisme. Ara ja no necesiten tant l'existéncia de les clases mitges... i veureu com desapareixen.

+15
-7
Adéu España.
Anònim, 24/04/2011 a les 18:02
Independència!!
+14
-8
ZP
Miquel Quintana, 24/04/2011 a les 17:26
Salvador, observo que alguns comentaris, amagats sota l'anonimat, són de gent que no entenen o no volen entendre la política actual ni la situació a la que ens ha portat tant el PSOE com el PP. Espero pel be de tothom que l'extrema dreta es quedi a casa ja que els que ja fa temps pentimem canes, encara podem recordar el que feien i sabem el que van fer. Hi ha un grau de manca de cultura en aquesta ideologia i com sempre tant sols pretenen impossar perla força els eus criteris.
Pel cas de Catalunya tant sols cal reviure l'esquerra catalana, socialdemòcrata, europea, que ens permeti fugir d'aquesta Espanya rància i extremista que encara manté en el record l'imperialisme que van practicar fa anys i amb uns resultats negatius. Així els va.
+20
-5
ERRORISME FEIXISTA ESPANYOL AL PAÍS VALENCIÀ
Anònim, 24/04/2011 a les 16:16
LES NOTICIES QUE A CATALUNYA NO IXEN, SOBRE EL TERRORISME FEIXISTA ESPANYOL AL PAÍS VALENCIÀ. UN JOVE ASSASSINAT A BENIDORM PER DIR VISCA EL BARÇA.
Pere Artur Fornés, un jove veí de Pedreguer, va ser mort d'una punyalada per cridar 'Visca el Barça'. És el que ha declarat l'amic que l'acompanyava la matinada de dijous per Benidorm, després del partit de final de copa entre el Barça i el Madrid. Una nit de festa que va acabar amb tragèdia. L'assassinat ha estat un cop dur per als veïns de Pedreguer, on Pertur, com es coneixia el noi, era molt conegut per la seva implicació en la vida social i cultural.



http://www.vilaweb.cat/noticia/3877302/20110424/jove-pedreguer-mort-cridar-visca-barca.html
+13
-11
bambi
Anònim, 24/04/2011 a les 15:37
Respaldaré el Estatut que salga del Parlament de Catalunya!!

Llavors si q us molaba, Bambi, eh? i ara és el pitjor enemiic de Catalunya.
+12
-22
OS ENCANTA
Kazatkin, 24/04/2011 a les 14:03
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+17
-5
Model Econòmic !!!
ferran2, 24/04/2011 a les 13:23
L'extrema dreta, si entra en els ajuntaments es única i exclusivament per culpa del criminal model econòmic basat en la ma d'obra massiva i barata procedent principalment del complex mafiós del totxo/turisme per saturació/traficants d'il·legals, que polítics de absolutament tots els colors han tolerat i promocionat amb el silenci còmplice dels anomenats ecologistes.
+18
-6
El PSOE = AL PP
Boi, 24/04/2011 a les 10:51
Cap diferencia els espanyols del PSOE són el mateix que els espanyols del PP, corruptes i poc democràtics, és posen d'acord per fer guerres, per governar (Eusakadi el PSOE i el PP ja fà tres anys que governen junts), per fer "Tribunals constitucionals" que foten a Catalunya i per dilapidar els diners dels contribuents, trens que no són rendibles, aeroports de luxe per dues persones, retallades de sous i pensions, morterada de diners dels contribuents per les caixes i bancs, CAP DIFERENCIA són el mateix, cap vot als espanyols, el nostre full de ruta passa per Europa, Espanya és via morta.
+17
-17
Frivolitat
Anònim, 24/04/2011 a les 10:37
"la frivolitat era patrimoni característic de la dreta."

Ets molt infantil, Cot. Què faries sense consignes?

+17
-16
Amigo ZetaPower...
XxX, 24/04/2011 a les 10:15
ZP fue aplaudido con todas estas medidas que no iban a ningún lado...y de cara siempre a la galería...

La Ley de Memoria Historica, Matrimonios de personas del mismo sexo, Ley de Paridad...

Al igual que La Alianza de Civilizaciones...palabras vacias...

Y ahora todo el mundo...cuando le tocan el bolsillo...se lleva las manos a la cabeza...

Cuando prometia alegremente Estatut...era un héroe...luego pasó a villano...asi de fácil...

De todos modos no estoy de acuerdo con eso del "concepto de izquierdas"...

ZetaParo ya demostró que no tenía ni idea de economia...bueno, ni de nada...pero lo que ha hecho ha sido lo que han perpetrado los socialistas-comunistas a lo largo de la historia y en todo el mundo...

- Destruir al enemigo...tanto dentro como fuera...

- Pensamiento único

- Todo el pueblo igual de pobre...y a ser posible subvencionado...

- Y cuando todo va mal...me doy el piro y a otra cosa...

Asi que dejemos de ser unos perdonavidas con los del PSOE...que ya los conocemos...y algún dia se van a cansar de seguir engañandonos...

+29
-10
La culpa és del PP
Anònim, 24/04/2011 a les 07:02
Al PSOE històricamente totes li ponen. i tret d'a´gun petit període així continuarà, ja que tenir com a rival un dreta centralista,profundamentte anticatalana, hereva del franquisme. comporta que milions de persones els votin per tal de que no surtin els altres, facin el que facin, diguin el que diguin. És el drama de la dreta espanyola, reconegut per ells mateixos, però no hi poden fer res. Han estat sempre uns capsigranys i uns curtets de gambals i res fa pensar que canviaran algun dia. Per sort per nosaltres són el màxims creadors d'independentistes
+21
-13
-
Anònim, 24/04/2011 a les 06:13
Totalmente de acuerdo, pero probablemente el título del artículo debería llamarse "Zapatero el mediocre". Un personaje político que pasará como modelo de mala gestión y mediocridad política.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: