Vota
Resultat:
15 vots
Redacció | Actualitzat el 22/04/2011 a les 15:04h

CiU proposa renovació en la seva llista electoral de Santpedor

Xavier Claus encapçalarà la llista nacionalista

Els candidats de la llista de CiU a Santpedor. Foto: CiU

Convergència i Unió a Santpedor ha presentat una llista encapçalada per Xavier Claus, que opta primera vegada a l'alcaldia, i formada majoritàriament per persones de nova incorporació. A aquesta llista s'hi sumen Jordi Serrano  Elisabet Colom, regidors de CiU a l'Ajuntament en legislatures anteriors i que poden aportar experiència i coneixement del poble i del consistori.

En la presentació,que es va fer davant d'una setantena de persones amb la presència del conseller d'Interior, Felip Puig,el delegat del Govern, Jordi Moltó, i el diputat territorial, David Bonvehí, Claus va exposar que CiU farà una campanya en positiu, presentant un nou model de municipi que fugirà dels projectes desmesurats i apostarà per una contenció de les despeses.

  1. Xavier Claus Viñas, 44 anys, format en Disseny Tèxtil. Biografia: Nascut a Santpedor fa 44 anys, casat i pare de dos fills. Premi de Disseny Tèxtil Sallarès i Pla. Ha col·laborat en el desenvolupament de software tèxtil amb l'empresa  Suïssa Jackob. Müller AG i amb el Centre de Tecnologia Aplicada del Vallès (CTAV). Ha estat vinculat a diverses entitats del poble, Grup Sardanista, Club d'Handbol, Grup Teatral Terranova.
  2. Carme Encina Soriano, 44 anys, estudis d'Informàtica i noves tecnologies. Tècnic en Educació Infantil. Nascuda a Sallent  fa 44 anys, casada i mare d'una nena. Professora en un centre privat d'informàtica a Granollers. Ha treballat a l'ajuntament de Granollers i altres empreses privades  com analista programadora. Ha estat vinculada a diverses entitats del poble de Sallent, Grup Sardanista, creu roja, la Coral la nova Harmonia de Sallent i va representar el poble de Sallent com a primera dama d'honor. Va col·laborar en una ONG. Treballa en el departament d'administració d'una escola de l'Osona i col·labora comercialment amb una empresa de Càtering.
  3. Jordi Serrano Oliva, 44 anys, estudis de delineació i disseny industrial. Experiència política: 1995 - 1999 regidor de l'Ajuntament de Santpedor, 2003 - 2007 tinent alcalde, regidor d'esports i via pública i president de l'àrea de servei a les persones de l'Ajuntament de Santpedor. Va néixer a Santpedor fa 44 anys , casat i amb dos fills. Treballa en el departament de  planificació i logística en una de les empreses més importants del municipi des de fa 23 anys. La seva vinculació en les entitats del municipi han estat diverses: Club Handbol Santpedor, Club Tennis Santpedor, Ampa CEIP Riu D'or, col·laboracions puntuals amb el Club de futbol Santpedor i actualment en la Penya Blaugrana de Santpedor com a sotspresident  i en els pastorets de Santpedor com a cofundador.
  4. Antoni Ramos Claus, 52 anys, EGB, Graduat Escolar. Empleat de des de fa 37 anys de l'empresa mbGestamp Santpedor, amb categoria Professional de tècnic 1ª al departament d'Enginyeria. Titulació de tècnic de l'esport, Cicle de grau mitja. Titulacions de, Monitor de futbol, i Entrenador de Futbol de  1º  i  2º Nivell  (Grau mitja). Membre durant 10 anys de l'AMPA de l'escola Llissach. Membre de l'AMPA de l' Institut d'Auro des de fa 7 anys i actualment el seu president.
  5. Elisabet Colom Pla, 45 anys, Diplomada en Magisteri, (UAB) l'any 1988, Diplomada en Ciències empresarials (UOC) l'any 2005. Regidora a Santpedor (CiU) els anys del 2003 al 2007 responsable de  les regidories d'Ensenyament i Benestar Social. Regidora a Santpedor (CiU) els anys 2007 al 2011 a l'oposició. Membre de l'associació de veïns del Casc Antic de Santpedor. Mestre del departament d'Educació (Generalitat de Catalunya). Entre d'altres escoles ha treballat durant dos any a l'escola Riu d'Or de Santpedor (2007-2009). Actualment exerceix com a mestra a l'escola Pare Algué de Manresa.
  6. Vicenç Puig Luque, 46 anys, Ciències Empresarials
  7. Rafa Mérida Fernández, 30 anys, Direcció de Marketing i Ventas UAB i EAE
  8. Xavier Prunés Lladó, 43 anys, BUP i COU, Formacions tecnològiques
  9. Núria Español Pubill, 34 anys, Diplomada en Gestió i Administració Pública
  10. Mercè Garcia Pardo, 48 anys, Llicenciada en Psicologia
  11. Jordi Durán Borrás, 58 anys, Primaris
  12. Pilar Sánchez López, 43 anys, 1r grau FP branca administrativa
  13. Victoria Morozova Tishkevich, 40 anys, Llincenciada en Pedagogia

Suplents

  1. Josep Corominas Franch
  2. Josep Sala Rovira
  3. Montserrat Claret Tapias
  4. Mercè Barba Sabartés
  5. Genís Cos Rubio

Navega per les etiquetes

ciueleccions municipals 2011

COMENTARIS

+6
-17
anem a pitjor
josep, 22/04/2011 a les 15:47
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+15
-6
Guanyareu
Isidre Llussà, 22/04/2011 a les 19:37
Ja toca el canvi. Prou mentides a l´ajuntament de la vila. Na Laura va prometre que es retitaria i es torna a presentar per la por de pedre la teta. Foteu-li canya amb els ineptes de la casa gran
+12
-6
els millors
Amicus, 22/04/2011 a les 23:49
La millor llista que es pot haver fet a Santpedor.
Persones compromeses i amb formació contrastada i validada per l'exercici professional, cap altra llista us pot fer ombra.
Si voleu guanyar les eleccions heu d'anar a buscar els vots.
Santpedor us necessita.

El canvi en positiu !!!!!!

Ànims i endavant.
+4
-12
des de Santpedor
Maria, 23/04/2011 a les 10:33
Quina llista... No hi veig els de convergència de Santpedor, aquells que mouen els fils des de darrere, els de sempre, vaja! I déu n'hi do amb algun dels suplents...
Santpedor ha avançat moltíssim durant aquests 8 anys i mereixem seguir en aquesta línia.
+3
-11
aquests son els millors?
pere, 23/04/2011 a les 13:30
els millors de què?qui el duran,el corominas,el rafa medira(skinhead),la carmen encina(només forma part d'entitats de sallent i treballa al llissach,el cos,el claus(no el coneix ni deu)a el Guardiola fent la llista a darrera
+3
-11
paritat
rosa, 23/04/2011 a les 13:33
la junta electoral els hi ha fet canviar i afegir 2 dones més(si no sabeu fer ni una llista vaja colla d'ineptes
+10
-4
Ui kina por
Tancà la Tanka, 23/04/2011 a les 16:08
Els radicals de la Tanka estàn nerviosos, insulten i vomiten el seu odi. Kina por¡¡¡. Je je, au aneu a fer la ma i prepareu-vos per estar uns anys a la oposició. La vostra infima preparació, la vostra vessania i estultisia, la vostra nena maca us portarà a l´infern... je je je

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
L'actualitat al #Bages, al minut


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: